januari 30, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Lizzo vertelt over het kopen van een luxe huis nadat ze 10 jaar geleden in haar auto had geslapen: ‘Mijlpaal voor mij’

Lizzo vertelt over het kopen van een luxe huis nadat ze 10 jaar geleden in haar auto had geslapen: ‘Mijlpaal voor mij’

Lizzo begon onderaan en koopt nu een luxe huis voor zichzelf.

In een voorproefje van haar komende interview op Eerste Kerstdag CBS-zondagochtendsprak de drievoudig Grammy-winnaar emotioneel met gastheer Tracy Smith over haar reis naar dit moment.

de geliefd zijn Kroner vertelde waarom deze speciale “mijlpaal” zo belangrijk voor haar was. De zangeres onthulde alles wat ze had doorstaan ​​​​voordat werd gemeld dat ze $ 15 miljoen had betaald voor het luxe huis van Harry Styles in Beverly Hills, via Instagram. Wekelijks amusement.

“Nog maar 10 jaar geleden sliep ik in je auto”, begon de presentator het interview bij de zanger thuis.

“Ja, ja,” zei Lizzo. En, zoals, Woo!, in de kamers van mensen blijven en op hun banken slapen. En nu, deze afgelopen tour, waar ik het geluk mee heb gehad, weet je, logeren op hele mooie plekken, maar ik had zoiets van, “Ik mis mijn huis. Ik kan er niet tegen. Wachten om terug te gaan naar mijn huis en naar mijn bed. En ik zei: ‘Dit is de eerste keer dat ik dit zeg.’ Het is als een mijlpaal. voor mij.”

Lizzo nam eerder dit jaar haar eerste Emmy Award in ontvangst. Bovendien is de Over de vloek van de tijd De hitmaker verscheen ook als een officieel koppel met Myke Wright op de rode loper voor een première van haar Emmy Award-winnende realityserie, Lizzo pas op voor de Big Grrrls, Er doorheen ET

READ  Norm MacDonald wordt geconfronteerd met de dood zoals hij alleen kan in deze postume Netflix-special