maart 19, 2024

Liverpool – Crystal Palace: Premier League – live! | Eredivisie

belangrijkste gebeurtenissen

35 minuten Nunez schiet vanaf 25 meter wijd. Blijkbaar heeft Liverpool nu de eerste van de laatste zes doelpunten tegen gekregen Eredivisie Speelgoed. Ze hebben de meeste gewonnen, hoor.

34 minuten Dit doelpunt was niet alleen tegen het verloop van het spel. Het was een complete belediging voor de gameplay. Maar het was een goed einde, niet in de laatste plaats omdat Alisson de beste ter wereld is in een enkelspel.

Meesterlijk gemaakt door Ebere Eze. Hij doodde een defensieve ontruiming, zwenkte elegant weg van Fabinho en sneed Liverpool Open met een pass achter Phillips richting Zaha. Hij timede zijn run perfect, sneed in en plaatste een zeker schot in de benedenhoek. Wat een prachtig doelpunt.

Doel! Liverpool 0-1 Crystal Palace (Zaha 32)

Wilfried Zaha zet Palace op voorsprong met prachtig doelpunt!

31 minuten Ik weet dat hij niet de beste verdediger ter wereld is, ik weet het, maar de mate van overlijden van Alexander-Arnold is onrealistisch.

30 minuten: Salah’s kans! Alexander-Arnold bevindt zich in het midden van het veld, draait weg van Schlub en passeert grote hoeken over de verdediging van het paleis. Salah ontmoet haar tijdens het rennen, 10 meter van het doel, maar gaat recht op Guaita af. Het was weer een goede kans en een domme bal van Alexander-Arnold. Hij en Elliot zagen er zo stralend uit Liverpool.

28 minuten “Liverpool deed negen pogingen in 24 minuten”, zegt Richard Hurst. ‘Ken je de recordkennis?’

READ  Wilson brak een wervel bij een ongeval tijdens de Indy 500-training

Is dit mijn nieuwe bijnaam? Ik denk dat ik erger heb.

27 minuten Klein neemt de bal van Elliot’s tenen in het gebied. Het is allemaal Liverpool, zoals het altijd al is geweest. Volgens de officiële Eredivisie site, was Liverpool goed voor 77 procent.

24 minuten Van Dijk heeft een pop van 30 meter. Hij raakte goed maar niet op doel.

24 minuten “Hij kreeg deze 0-1 (Robertson UG, 86 min) overal”, zegt Matt Donny in tranen.

23 minuten: Salah’s kans! Alexander Arnold ontvangt de bal in de ruimte aan de rechterkant. Hij neemt een uitstekende lage pass naar Salah, die zijn lichaam opent en een paar meter van de dichtstbijzijnde paal schiet. Dit was niet de gemakkelijkste kans, maar hij had in Guaita moeten werken.

22 minuten Salah verslaat Alexander-Arnold, die aan het einde van het gebied werd gestopt door Guehy.

21 minuten De diepe pass van Alexander-Arnold voor het doel werd onder druk van Clyne uit Robertson geduwd, maar Ayew voor Nunez om de bal naast te schieten.

20 minuten The Palace heeft de boel wat gekalmeerd, al is de wedstrijd nog steeds eenzijdig.

18 minuten Eze gaat een-op-een voordat Allison hem ontkent, ook al weet iedereen dat hij een hacker was. De vlag ging omhoog zodra Alison zich afweerde.

17 minuten Robertson maakt een uitstekend schot, op een lange pass van Milner, en het wordt geschoten door Ward. Diaz pakt de losse bal op en maakt uiteindelijk plaats voor een schot dat ook Ward raakt voordat het in Guaita’s armen belandt.

READ  UAB verwacht Trent Dilfer aan te nemen: Super Bowl-winnende QB is verrassend doelwit voor Blazers-leider, zeggen rapporten

15 minuten Nunez rent de ruimte onder rechts in, op een lange pass van Phillips, en explodeert een lage voorzet die goed wordt gevangen door Guaita.

13 minuten Palace zwaait al op doeltrappen, wat het gastpubliek tot een boe-geroep aanzet.

10 minuten Minderjarigen kunnen niet uit een derde komen, laat staan ​​de helft.

9 minuten: Twee kansen voor Liverpool! Elliott danste voor twee verdedigers aan de rand van het gebied en leidde een laag schot dat binnen zou zijn gegaan als Anderson niet het uitstekende blok in het gebied van zes meter had gehad. Even later raakte Nunez de bal vanuit een nauwe hoek bij de verre paal.

6 minuten De 5-4-1 formatie van Palace lijkt nu al een 9-0-1 te worden. Ik denk niet dat Palace-fans de convergentie van 9 en 0 zullen waarderen tijdens een wedstrijd op Anfield.

5 minuten Liverpool begon levendig. Salah draait zich rechts van Mitchell af en geeft de bal terug naar Elliott, wiens schot vanaf de rand van het gebied werd geblokkeerd door Andersen.

3 minuten Matip en Konate zijn geblesseerd en Gomez is nog fit in wedstrijden?! Jade Peter Oh. “Dit is geen goed nieuws voor de verdediging van Liverpool. Het mooie is dat Klopp een kruiskopschroevendraaier in zijn gereedschapskist kon vinden om de aanval van Palace te dwarsbomen.”

2 minuten Milner snauwde Guaita bij zijn follow-up nadat hij dat schot over de lat had geslagen – ik denk dat hij op zijn been stapte – en er is een pauze in het spel terwijl Guaita wordt behandeld.

READ  Rosenthal: MLB's enorme uitgaven aan gratis agenten zijn nog maar net begonnen. Verklaring van krachten aan het werk.

Eén minuut: een kans voor Milner! De oude man geeft bijna Liverpool De voorsprong na 55 seconden. De gevaarlijke pass van Alexander-Arnold werd getoond door Guetta onder druk van Nunez. Milner kneep de losse bal van Ayew net buiten het strafschopgebied en sloeg vervolgens een linksbenige bal over de lat.

1 minuut Piep piep! Het paleis begint de wedstrijd.

Jurgen Klopp’s pre-match interview

🗣️ “Omdat we geen andere spits hebben” 🤷‍♂️

Jurgen Klopp vertelt waarom Darwin Nunez zijn eerste Premier League-wedstrijd kreeg. pic.twitter.com/fp4eVEmaDm

Sky Sports Premier League (SkySportsPL) 15 augustus 2022

Spelers lopen over het veld, allemaal met hun speelgoed aan. Het ziet er een beetje somber uit op Merseyside, met iets dat ‘regen’ in de lucht wordt genoemd.

“De Nunez zag er zo goed uit Tot nu‘ zegt Brendan Large. ‘Is dit de nieuwe eerste keus voor mij?’ Liverpool? “

ja!

“Ik heb een slecht gevoel hierover (Van Liverpool “Als we naar de andere kanshebbers kijken, lijkt het erop dat als de Reds geen uitdaging vormen, we de First Division Cup gewoon naar de FA kunnen sturen voor het einde van augustus.”

Ik verwachtte dat Liverpool een angstaanjagend snelle start zou maken, net als de laatste keer dat ze de titel van City verloren op de laatste dag van het vorige seizoen. Ik denk nog steeds dat ze dat zullen doen, ondanks het kleine fiasco van vorige week. Aanstaande maandag winnen ze met 12-0 en dat weten we nu al.

De gedachten van Patrick Vieira voor de wedstrijd

“We kunnen kansen creëren, we kunnen doelpunten maken”

Patrick Vieira kijkt uit naar verbijstering #MNF Vanavond een clash tussen Liverpool en Crystal Palace pic.twitter.com/qvtdrCB8Ob

Vandaag dertig jaar geledenDe Eredivisie Gelanceerd. Voor de rijken en de armen heeft het sindsdien ons leven gedomineerd. De meest iconische foto’s zijn de afgelopen dagen overal geweest, dus onze foto-editors gingen op zoek naar iets meer ongebruikelijks. Ze hebben een aantal zeldzame edelstenen gevonden.

“Ik ben in uw oude land” “Je kunt maar beter een kriebelstokje hebben om elke vitaliteit onschadelijk te maken”, zegt Ian Kopistik.

Patrick Vieira begint de nacht zonder erkende spits. Maar misschien heeft hij binnenkort een nieuw speeltje om mee te spelen.

Team nieuws

Enkele interessante selecties aan beide kanten. Jurgen Klopp heeft Jordan Henderson uitgesloten, met Harvey Elliott en James Milner op het middenveld. Nat Phillips, die in 2020-21 meerdere wedstrijden speelde, start in het centrum van de verdediging. Joel Matip en Ibrahima Konate zijn geblesseerd, terwijl Joe Gomez alleen fit op de bank zit. Het record dat Darwin Nunez tekent, begint vooraan.

Patrick Vieira lijkt achterin vijf te zijn geworden, waarbij Joel Ward Odson Edward vervangt. Dit is de enige verandering ten opzichte van het Palace-team dat tien dagen geleden verloor van Arsenal.

Liverpool (4-3-3) Alison. Alexander-Arnold, Phillips, Van Dyck, Robertson; Elliott, Fabinho, Milner; Salah, Nunez en Diaz.
Alternatieven: Adrian, Gomez, Tsimikas, Bajcetic, van den Berg, Keita, Henderson, Carvalho, Clark.

Crystal Palace (mogelijk 5-4-1) Gweta. Klein, Ward, Andersen, Joyhee, Mitchell; Ayo, Ducor, Schlub, Gemakkelijk; Zaha.
Subs: Johnston, Richards, Milivojevic, Ulysses, Hughes, Ebiwe, Blang, Mateta, Edward.

Regel Paul Tierney.

Preambule

Een stationaire computer kan een zieke ontwikkeling zijn, oké. Crystal PalaceMet als doel voort te bouwen op een schitterend eerste seizoen onder Patrick Vieira, had hij de moeilijkste start van alle Premier League-teams: de openingswedstrijd tegen New Arsenal vorige week, vanavond Liverpool en eind augustus Manchester City. Natuurlijk hebben ze zaterdag ook een winbare wedstrijd thuis tegen Villa, maar kunnen we daar alsjeblieft niet bij stilstaan. Ik probeer hier een verhaal te verkopen!

Het punt is dat niemand Palace vanavond een grote kans geeft. Als je een gokfanaat bent, kun je 16/1 krijgen bij een Palace-overwinning en 6/1 bij een gelijkspel. Sinds ze de brutaliteit hadden om tussen 2015 en 2017 drie opeenvolgende wedstrijden op Anfield te winnen, heeft Palace tien opeenvolgende wedstrijden verloren, thuis en uit, tegen Liverpool.

Deze wedstrijd zag er fenomenaal uit, zelfs voordat Liverpool het seizoen begon met een langzame 2-2 gelijkspel met Fulham. Zo optreden heeft consequenties. Liverpool-spelers hebben negen dagen besteed aan het luisteren naar mensen die twijfelen aan hun toewijding aan een nieuw seizoen van heavy metal-voetbal. De terugslag begint om 8 uur.