juni 17, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Laten we het hebben over de meest controversiële verandering in Diablo IV

Laten we het hebben over de meest controversiële verandering in Diablo IV

Het eerste wat ik erin deed Diablo IV bèta Hij probeerde om te rollen. Na 30 jaar spelletjes te hebben gespeeld, begreep ik twee belangrijke dingen: kijk altijd achter de waterval en laat de bal altijd sneller draaien dan lopen. Dus ik rolde. zie en zie Hij was sneller. Toen probeerde ik me weer om te rollen en kon het niet… nog vijf seconden niet. Als ik op dat moment een KFC Double Down had gegeten, had ik die van schrik uitgespuugd. Maar dat was ik niet, dus in plaats daarvan kreunde ik zachtjes met elke vezel van mijn wezen.

Diablo IVDodge Roll is nu gewoon een actieve vaardigheid zoals alle andere. Je kunt uitrustingsstukken vinden die je een extra lading geven, zodat je meerdere keren achter elkaar kunt ontwijken, maar anders ben je meer dan 80 procent van je tijd in de strijd een zittende eend. Voor pc-spelers, die voorheen geen toegang hadden tot shuffle, lijkt het misschien een nieuwe vreemdeling die alleen vervelend is voor zover het ruimte op de snelstartbalk in beslag neemt die een andere vaardigheid zou kunnen sussen. Als consolespeler is het een soort marteling.

Diablo III Hij had ook geen dribbelstart. Pas toen de game werd geporteerd naar PS3 en Xbox 360, voegde Blizzard er een toe om consolegamers te helpen het snelle, precieze klikken te overleven dat wordt gebruikt door hun pc-tegenhangers met muis en toetsenbord. Beweeg de rechter analoge joystick en hij rolt in die richting, wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt. Diablo III Hij had veel fouten, maar dit was er niet een van.

READ  Nvidia is door auteurs aangeklaagd wegens het gebruik van kunstmatige intelligentie voor auteursrechtelijk beschermde werken

Nerveuze Dodge Roll V Diablo IV Het komt met gevolgen. Het ergste is dat, tenzij je een bepaalde optie in het instellingenmenu uitschakelt, je personage tegen je blijft schreeuwen dat hij nog niet klaar is om opnieuw te schudden. Het op een na slechtste deel is dat ik, hoewel ik niet in gevecht ben, slechts elke 10-15 stappen een worp kan ontwijken, en het doodt me van binnen. Ik wil gewoon sneller gaan. Er zijn ook geen onoverwinnelijkheidsframes, zoals het geval is met dodge-rolls in de meeste roguelites en actiegames zoals Slechte geesten. Stoornissen voelen meer gestraft. Vaak ontweek ik instinctief een aanval, alleen om te beseffen dat ik hem had moeten redden voor de meer dodelijke impact die Chief op het punt stond te ontketenen.

Tegelijkertijd zorgde het kalmeren ervoor dat ik zeker meer nadacht over wat ik aan het doen was Diablo, zelfs als Beta me constant overlaadde met onnodige genezingsdrankjes. Toen ik de barbaar speelde, voelden de tijden die ik kon ontwijken meer impact. In plaats van alleen maar gedachteloos te spammen, moest ik wat tactischer spelen, een niet geheel misplaatste verandering in Diablo IVDe donkerste en zwaarste herkalibratie van de haven in het algemeen.

Het eerste wereldwijde hoofd van de pita, Ashava the Pestilent, was een uitstekend voorbeeld. Iedereen die de strijd aanging en niet bereid was het aanvalspatroon van het draakachtige wezen te leren kennen en Dodge Roll voor zijn mes- en klauwaanvallen uit zijn hoofd te leren, stierf een snelle en vernederende dood. Het is mogelijk dat je het op de lange termijn gaat voelen Goed Om een ​​uitrusting te vinden waar ik tot drie of vier ontwijkingsladingen kan besparen en ze vervolgens strategisch kan uitdelen in de loop van een gevecht.

READ  Diablo Immortal-speler geeft $ 100.000 uit aan het spel, en nu kan hij niemand vinden die bij hem past

Uitstappen Diablo IVDat gezegd hebbende, ik was nog steeds niet overtuigd door het eerste testweekend van . Andere spellen hebben me misschien net verwend, maar er zijn enkele basiswerkwoorden in actiespellen en ontwijken is er een van. Het als een luxe belasten voelt bijna weerzinwekkend, alsof je spelers een dubbele hop geeft en dan de tweede gewoon elke keer laat lopen.

Diablo gestructureerd over Het plezier van tap-to-kill is eenvoudig maar onuitputtelijkOmdat spamaanvallen om hordes vijanden te doorbreken ongelooflijk bevredigend blijven. Ontwijken is dat ook, en daarom doe ik er graag veel van. Of misschien ben ik gewoon te veel van een gladde booty jogger voor mijn eigen bestwil. Wat is een maaltijd zonder groenten?