mei 3, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Lamar Jackson rent weg van Texanen in de tweede helft terwijl Ravens doorgaan naar AFC Championship Game

De Baltimore Ravens leunden op Lamar Jackson en hun running game om zich terug te trekken van de Houston Texans in de tweede helft van de AFC Divisional Round-wedstrijd. Gewonnen met 34-10.

De Ravens staan ​​op 28 januari in de AFC Championship Game tegenover de winnaar van de wedstrijd van zondag tussen de Kansas City Chiefs en Buffalo Bills.

De Ravens haastten zich naar 229 yards, waarvan 134 in de tweede helft. Jackson telde 100 van Baltimore's meeslepende werven en 152 passerende en twee scores met zijn voeten, naast het gooien voor twee scores.

Baltimore en Houston stonden op de rust met 10-10 gelijk, maar nadat hij het derde kwart had geopend met een kick-return van 37 meter door ontvanger Devin DuVernay, leidde Jackson de Ravens op een rit van zes spelen en 55 meter. Een run van 15 meter.

Baltimore scoorde op de volgende drie balbezit, waarbij Jackson Isaiah Likely strak vond met een touchdownpass van 15 meter, 8 meter haastte voor een TD, en vervolgens een velddoelpunt van Justin Tucker van 43 meter om de overwinning te bezegelen.

Terwijl Jackson en de Ravens succes boekten op het veld, zorgde de verdediging van Baltimore ervoor dat de aanval van Houston niet hetzelfde kon doen. De Ravens beperkten de Texanen tot 38 yards haasten en 2,7 yards per carry.

Zonder een consistente haastige aanval en een overtreding die acht keer werd bestraft, kon de Texaanse rookie QB CJ Stroud niet hetzelfde succes boeken als in de wildcardronde.

Stroud eindigde 19 van de 33 voor 175 yards en de aanval van Houston slaagde er niet in een touchdown te scoren. De enige touchdown van de Texanen kwam in het tweede kwartaal na een trapretour van 67 meter van ontvanger Steven Sims.

READ  Een persoon werd gedood en tientallen gewond nadat harde wind een podium op een Spaans festival instortte

De wijzigingen in de tweede helft maakten een groot verschil voor de Ravens

De Ravens hadden geen antwoord op de blitzes van de Texanen in de eerste helft. Jackson werd drie keer ontslagen en hij voelde zich niet op zijn gemak. Aanvallende coördinator Todd Mongan bracht echter enkele wijzigingen aan. De Ravens kwamen uit in de tweede helft en passeerden agressiever bij vroege downs.

Jackson krijgt de bal er snel uit. Snel spel had meer opties. De aanvalslinie was verdedigend zeer goed. Op hun eerste drie drives van de tweede helft scoorden de Ravens drie touchdowns op zes-, 12- en 11-play drives. — Jeff Zrebiec, Ravens-beatschrijver

Ga dieper

Todd Mangan brengt veel energie en leuke timing in de aanval van de Ravens

De Ravens toonden hun evenwicht

Er was veel ongerustheid onder het volle publiek tijdens de rust toen de Ravens, een favoriet van 9 1/2 punten, tijdens de rust op gelijke hoogte stonden met de Texanen. Fans van Ravens hebben deze film al eerder gezien. Het voelde als 2019 toen de Ravens hun divisiewedstrijd tegen de Tennessee Titans begonnen met een bye en een eerste down en prompt werden verslagen door de Titans met 28-12. De Ravens stonden erop dat ze van die ervaring zouden leren, en dat lieten ze zaterdag zien. De Ravens raakten niet in paniek. Tijdens de rust voerden ze wijzigingen door en in de tweede helft joegen ze de Texanen van het veld. — Zrebiec

Wat is er mis met Houston?

Een tijdje, laat in het tweede kwartaal, voelde het alsof de Texanen een kans hadden: Sims' trapterugkeer van 67 meter bracht niet alleen de wedstrijd gelijk, maar Stroud werd ook heet. Spoedig. Het publiek in het M&T Bank Stadium, dat aanvankelijk luidruchtig was, werd stil en het grote underdog-script ontvouwde zich.

READ  Meer stormen en overstromingen zijn waarschijnlijk in Californië

Maar de gemiste kansen bleven zich opstapelen. Het gemiste velddoelpunt van Kaimi Fairbairn van 47 meter zou de Texanen een voorsprong van 13-10 hebben opgeleverd tijdens de rust. Straffen. Veel straffen dus. (Aan het einde van het spel een totaal van 11, inclusief vier valse starts). De aanval van de Ravens had moeite om antwoorden te vinden op de blitzes van Houston en was gedurende de tweede helft brutaal. Jackson was op zijn best en de Texanen hadden geen antwoord.

En daarmee werd het beste zaad van de AFC geëlimineerd.

De Texanen (11-8) slaagden er voor het eerst sinds week 1 niet in om een ​​aanvallende touchdown te produceren – waaronder ook een nederlaag bij Baltimore. Stroud was verblind door de passrush van de Ravens en zag zelden een schone zak of ontvanger met veel scheiding aan de achterkant. Hij eindigde met slechts 175 passerende yards, een van de meest productieve seizoenen van een beginnende quarterback in de geschiedenis van de competitie. — Zak Keefer, senior NFL-schrijver