mei 23, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Kevin Costner verbreekt zijn stilte op 'Yellowstone'

Kevin Costner verbreekt zijn stilte op 'Yellowstone'

Paramount-netwerk

Kevin Costner in Yellowstone.CNN

Veel “Yellowstone”-kijkers willen het wanhopig Kevin Costner Het lijkt erop dat hij niet tegen het idee is om terug te keren voor de rest van het laatste seizoen van het drama.

Costner, die patriarch John Dutton speelde in de serie, Het zei Vorig jaar raakte ze in een impasse met de maker van de serie Taylor Sheridan “vanwege filmschema's.”

Maanden later zei Sheridan van wel “Teleurgesteld” Costner verliet tijdens het vijfde en laatste seizoen van de show.

“Mijn laatste gesprek met Kevin was dat hij een passieproject had dat hij wilde regisseren”, zei Sheridan Dat vertelde hij aan The Hollywood Report.

Dat project is zijn aankomende film ‘Horizon: An American Saga’, waarin Costner de hoofdrol speelt, regisseert en produceert. Hij promootte de film deze week op CinemaCon, waar Costner zijn eerste opmerkingen maakte over het tonen van “Yellowstone” voor een publiek. “Amusement vanavond.

“Ik zou dat graag willen doen, maar dat lukte niet”, zei Costner over het beëindigen van de serie.

“Ik dacht dat ik er zeven zou maken [seasons] Maar nu zijn we met vijf. “Hoe het gaat – ik hoop het – maar ze hebben veel verschillende shows”, zei hij. 'Misschien wel. Misschien komt het bij mij terug. Als dat zo is, en ik voel me er echt op mijn gemak bij.' [it]”Ik zou het leuk vinden om dat te doen.”

Sheridans 'Yellowstone'-spin-off bevat '1923', en er komen nog meer prequels en sequels.

Costner deelde ook zijn gedachten over hoe hij het verhaal van zijn personage opgelost zou willen zien.

READ  Nicholas Alexander Chavez, Cooper Koch - TVLine

“Nou, weet je, hij moet proactief zijn over wat er aan de hand is, en ik had een beetje mijn eigen fantasie over hoe het zou kunnen zijn, maar dat is Taylor's ding,” zei hij. “Dat heb ik hem een ​​tijdje geleden al verteld. Ik had ideeën over hoe het kon gebeuren, maar we zullen het gewoon moeten zien.”

CNN heeft Paramount benaderd voor commentaar.