juli 13, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Kevin Costner bekritiseert ‘Yellowstone’-producenten vanwege ‘Bulls-T’-drama en contractgeschil

Kevin Costner bekritiseert ‘Yellowstone’-producenten vanwege ‘Bulls-T’-drama en contractgeschil

televisie

John Dutton neemt een standpunt in.

Kevin Costner, 69, heeft eindelijk zijn stilzwijgen verbroken over zijn geruchten over zijn ruzie met ‘Yellowstone’-maker Taylor Sheridan en zijn vertrek uit de hitshow in het vijfde en laatste seizoen.

‘Ik ben verslagen door die koninklijke mannen, en ik weet vaak waar dat vandaan komt. Ik heb er gewoon voor gekozen er niet bij stil te staan. Maar als je me goed genoeg kent, heb je van Yellowstone mijn eerste prioriteit gemaakt, en een hint gegeven met iets anders zou het verkeerd zijn. Ik ben met geen van die dingen begonnen. Dat hebben ze gedaan, Costner Deadline zei verder Interview maandag gepubliceerd.

“Ik werd door die jongens in elkaar geslagen”, zei Kevin Costner over de producenten van “Yellowstone”. Chris Pizzello/Invision/AP
“Ik ben met dit soort dingen niet begonnen. Zij hebben het gedaan”, zei Kevin Costner over de onrust in Yellowstone. © Paramount Network/met dank aan Everett Collection
“Ik heb de afgelopen anderhalf jaar geen antwoord meer hoeven geven op slingers en pijlen”, zei Kevin Costner over de geruchten. AP

Costner verwees naar het conflict achter de schermen in Paramounts populaire boerderijdrama, dat zijn personage John Dutton en zijn volwassen kinderen volgt, waaronder Casey (Luke Grimes), Jimmy (Wes Bentley), Beth (Kelly Reilly) en zijn ouders. Zwager van Rip Wheeler (Cole Hauser).

In mei 2023 kwam het nieuws naar voren dat Costner na seizoen vijf niet zou terugkeren naar “Yellowstone”. (Dit was voordat Paramount zei dat seizoen 5 het laatste van de serie zou zijn.) In dezelfde maand werd aangekondigd dat de show zou eindigen met een vijfde seizoen. Dat leidde tot speculaties dat de show gedeeltelijk eindigde vanwege het vertrek van Costner.

Er waren ook berichten dat Costner weigerde meer dan een week te filmen voor de tweede helft van seizoen vijf, wat de advocaat van Costner ontkende.

Beth Dutton (gespeeld door Kelly Reilly, van links), John Dutton (Kevin Costner), Monica Long (Kelsey Asbell) en Jamie Dutton (Wes Bentley). Eerste rij: Casey Dutton (Luke Grimes) en Rip Wheeler (Cole Hauser).
Kevin Costner zei dat de geruchten over hem ‘bulls–t’ zijn. Kevin Lynch
Kevin Costner zei dat speculaties over zijn vertrek uit “Yellowstone” niet “echt” zijn. © CBS/Met dank aan Everett Collection

De eerste helft van seizoen 5 eindigde in januari 2023. De laatste afleveringen worden op een onbepaalde datum in de herfst uitgezonden.

Ondertussen filmde Costner zijn epische western ‘Horizon’, een passieproject waarin hij zijn eigen geld had geïnvesteerd. De film komt op 28 juni in de bioscoop.

READ  Selena Gomez vertelt over haar ruzie met nierdonor Francia Raisa

“Mijn laatste gesprek met Kevin was dat hij een passieproject had dat hij wilde regisseren”, vertelde Sheridan in juni aan The Hollywood Reporter, verwijzend naar “Horizon.”

Sheridans verslag deed het lijken alsof Costner prioriteit gaf aan ‘Horizon’ boven ‘Yellowstone’.

“Hij en het netwerk hadden ruzie over wanneer hij ‘Yellowstone’ zou kunnen afmaken. Ik zei: ‘We kunnen zeker aan een tijdlijn werken om het te laten gebeuren.’” [his preferred exit date]“Wat we deden”, zei de maker.

“Als de advocaten er eenmaal bij betrokken raken, kunnen mensen niet meer met elkaar praten en beginnen ze dingen te zeggen die niet waar zijn en proberen ze de schuld af te schuiven op basis van hoe de pers of het publiek reageert”, voegde Sheridan eraan toe Ik weet niet of iemand dat verdient.” Het lijkt erop dat zijn film een ​​grote prioriteit voor hem heeft en hij wil zijn focus verleggen… Ik hoop het zeker. [the movie is] Verdient alle moeite.”

Op de vraag of het filmen van ‘Horizon’ de tijd besteedde aan het filmen van ‘Yellowstone’, zei Costner: ‘Dat is niet waar. Getty-afbeeldingen
Kevin Costner bekritiseerde de producenten van “Yellowstone” en zijn netwerk en zei: “Ze waren er erg goed in om hun handen omhoog te houden.” Paramount Network/met dank aan Everett Cole/Everett Collection
Kevin Costner schittert in de film, die hij produceerde, schreef en regisseerde, ‘Horizon’, die op 28 juni in de bioscoop te zien is. Een deel van de film zal op 16 augustus in de bioscoop verschijnen. YouTube/Warner Bros. Afbeeldingen

Nu spreekt Costner zich uit en vertelt hij zijn kant.

“Ik neem het aan”, zei hij tegen Deadline.

“De afgelopen anderhalf jaar heb ik geen gehoor meer hoeven geven aan de slingers en pijlen, omdat ik het druk had met mijn werk. Ze konden er heel goed van afblijven; niemand heeft zich ooit geregistreerd.”

Costner zei dat “Yellowstone” “nummer één” was op zijn prioriteitenlijst. “Ik heb niet meegedaan aan Horizon omdat ik het filmen van Yellowstone beu was. Dit is een bull-eye-verhaal. Ik heb ‘Horizon’ niet opgenomen om te concurreren met ‘Yellowstone’. dit [project] “Dit is iets wat ik al heel lang heb”, zei hij.

Costner zei dat hij er ‘vorig jaar geen goed gevoel bij had’ en voegde eraan toe dat de voortdurende speculatie over wat er gebeurde ‘niet eerlijk was’.

“Ze bleven hun gaten opvullen”, zei Kevin Costner. Kevin Lynch voor Paramount Network

Hij voegde eraan toe: “Ik weet niet waarom ze zich niet aan mij hebben verbonden.”

De ‘Waterworld’-ster zei dat hij onderhandelde over een contract voor nog drie seizoenen – 5, 6 en 7 – maar de machthebbers ‘schreven een nieuw contract’ verschoven naar seizoen 5A en 5B.

READ  Artiest haastte zich naar het ziekenhuis na melding van mogelijke verdrinking in Universal Studios Hollywood

Zijn film ‘Horizon’ zou in de gaten moeten passen tussen de opnames van ‘Yellowstone’, maar ‘ze bleven de gaten verschuiven’, zei hij.

Horizon van Kevin Costner is een epische western. YouTube/Warner Bros. Afbeeldingen

Op de vraag of het filmen van ‘Horizon’ de tijd besteedde aan het filmen van ‘Yellowstone’, zei Costner: ‘Dat is niet waar. Dat is een leugen. Dat is niet waar. Ze stuurden me zeven dagen weg om naar Londen te gaan, om tijdens de … Corona-virus, om dit te doen [promotion]. “Ze tekenden het contract, ze kozen de dagen.”

Costner zei dat hij zich “toewijdde” aan het contract dat hij tekende.

“Ik heb ze 25 van mijn dagen gegeven voor dat tweede ding in november en december [2022]. ‘Wat ze 5B noemden,’ zei hij. “De hele maand maart [2023]. Ik heb nooit met de 5B geschoten. Er was geen script. “En toen ontplofte alles.”

Kevin Costner in ‘Horizon’. AP
Kevin Costner zei dat de zaken ‘ontploften’ toen er geen scripts waren voor het filmen van ‘Yellowstone’. Getty Images voor Cannes Lions Festival

Maar het probleem is dat er geen ‘scripts’ zijn voor het laatste deel van de ‘Yellowstone’-afleveringen, beweerde hij.

“Ik vertrok precies wanneer ze wilden, en dat maakte het voor mij moeilijk. Het bleek dat ze de scripts voor 5B niet hadden. Ze hadden nog maar vier dagen nodig om de eerste acht afleveringen te voltooien”, zei hij.

“Ik ging vroeg weg om ze te geven wat ze nodig hadden om een ​​volle acht te halen, en ik vond het jammer dat het publiek geen 10 kreeg.”

Hij zei dat hij toen “een week” op de show aanbood.

Kevin Costner zei dat het probleem was dat er “geen scripts” waren om het einde van “Yellowstone” te filmen.

‘Ik had die week niet om ze te geven, maar ik zei: ‘Ik zal het doen.’ En dan zij [spun that] “Ik wilde maar een week werken”, voegde Costner eraan toe.

“Denk je dat ik zo ben? Ik heb nog nooit een werkdag gemist. Ik ben nooit weggegaan zonder aan mijn contractuele verplichtingen te hebben voldaan”, aldus de Hollywood-dierenarts.

“Meestal blijf ik zo lang als ik kan. Sterker nog, ik heb in juli negen dagen gewerkt om ze te helpen [2022]Toen ik begon [Horizon] 1 augustus. Ik werkte met hen op zaterdag en zondag, en ze hadden nog vier dagen nodig. Ik gaf het aan hen toen ik dacht dat we het zogenaamde B-ding gingen doen, maar er was geen B-ding.

READ  Britney Spears vraagt ​​fans om 'mijn privacy te respecteren' nadat de politie de gezondheid heeft gecontroleerd, 'prank-telefoontjes'
Kevin Costner (vanaf links), Taylor Sheridan, Kelly Reilly en Luke Grimes Getty-afbeeldingen

Costner schreef de lange vertraging van de show toe aan een gebrek aan scripts.

“Het gebeurde allemaal omdat ze een heel seizoen schorsten, het aan niemand vertelden en ik veertien maanden niet werkte”, zei hij. “Ze schreven deze andere drie shows”, zei hij, verwijzend naar de spin-offs van “Yellowstone”, “1883” met Sam Elliott, Tim McGraw en Faith Hill, “1923” met Helen Mirren en Harrison Ford, en “1944.” Die nog niet in première is gegaan.

“Ze praten er nooit over”, zei Costner. “En het enige wat ze deden was onthouden dat we de serie in juni zouden uitbrengen, en daarna werd het verplaatst naar oktober. Ze kwamen terug en veranderden hun releasepatroon. En dat was ongeveer veertien maanden later. Ik zei: ‘Ik kan nooit meer gaan’ daar weer doorheen,’ dus stopte ik met werken.’ ‘Meer dan een jaar lang had ik niets te doen, ik beschermde mezelf.’

Hij voegde eraan toe: “Ik was er eerlijk in.” [Taylor Sheridan]Hij zei wat we zouden doen, dus ik geloofde hem en daar zijn we niet aan toegekomen.”

Kevin Costner zei dat hij “Horizon” geen prioriteit geeft boven “Yellowstone”, in tegenstelling tot de geruchten. AFP via Getty Images

Ondanks alle problemen zei Costner dat hij openstaat voor een terugkeer naar ‘Yellowstone’.

“Als het schrijven er is en ik er blij mee ben, sta ik ervoor open. Maar ik werd in elkaar geslagen omdat deze jongens niet voor mij opkwamen en gekke verhalen naar buiten lieten komen.

“Ik ben er niet blij mee. Maar als het er is, zal ik er ook zijn. Zo simpel is het: Paramount en 101 Studios hebben dit verkeerd beheerd”, zei Costner. “Ze boekten mij voor 5, 6, 7. En ik stemde ermee in om het te doen. En toen begonnen ze gestaag hun uiterlijk te veranderen.

De Post heeft contact opgenomen met vertegenwoordigers van “Yellowstone” en Paramount voor commentaar.
Meer laden…

https://nypost.com/2024/05/14/entertainment/kevin-costner-slams-goldstone-producers-for-bullsh-t-drama-contract-dispute/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

Kopieer de deel-URL