juni 15, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Justine Bateman wordt geconfronteerd met de obsessie van fans met haar ‘oude’ gezicht

Justine Bateman wordt geconfronteerd met de obsessie van fans met haar ‘oude’ gezicht

beroemdheden

27 maart 2023 | 9:04 uur

Justine Bateman groeit op en maakt het niet uit wat mensen denken.

Bateman, 57, is een ster sinds ze een tiener was, en mensen hebben haar op het scherm zien opgroeien.

Maar de ‘Family Ties’-ster realiseerde zich niet dat het internet geobsedeerd was door het ouder worden van haar gezicht totdat ze zichzelf googelde.

“Ik moest iets Googlen om wat onderzoek te doen en mezelf te herinneren aan iets dat gebeurde toen ik beroemd was, dus ik typte mijn naam in, ik googelde mijn naam, Justin Bateman, en toen kwam autocomplete naar voren dat” er oud uitzag “, Bateman gezegd.Australië 60 minuten. “

Ze vervolgde: “En ik was toen pas 42 … en ik dacht: ‘Wat? En ik keek naar de foto’s die ze hadden als bewijs en ik kon niet zien waar ze het over hadden.”

Justine Bateman is bedroefd door de vrouwen die Botox en fillers gebruiken om rimpels te voorkomen en denkt dat ze “niet van het leven genieten”.
Australië 60 minuten
Justin Bateman als Mallory Keaton in Familiebanden.
Herb Ball/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images
Justine Bateman, 57, is een ster sinds ze een tiener was en mensen hebben haar op het scherm zien opgroeien.
Gary Null/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

De docent vroeg Bateman later of mensen het verouderingsproces ‘mooi’ konden vinden, en ze antwoordde: ‘Ik geef gewoon niet toe. Ik vind dat ik er geweldig uitzie. Ik denk dat mijn gezicht weergeeft wie ik ben. Ik vind het geweldig.’

Hoewel ze weet dat het mogelijk is om werk en procedures te doen om jezelf er jonger uit te laten zien, zei Bateman dat ze het leuk vindt om naar haar leeftijd te kijken.

De schrijver en regisseur voegde eraan toe dat ze verdrietig is voor de vrouwen die Botox en fillers gebruiken om rimpels te voorkomen en gelooft dat ze “niet van het leven genieten”.

READ  IG Gena Tew-model herstelt het gezichtsvermogen gedeeltelijk na de diagnose van aids
Justin Bateman bij de Emmy Awards, 20 september 1987, in Pasadena, Californië.
Bob Riha Jr / Getty-afbeeldingen

“Ik vind het triest dat ze zo worden afgeleid van de dingen die ze in het leven zouden moeten doen, met het angstaanjagende idee dat ze hun gezicht moeten herstellen voordat er iets anders gebeurt,” gaf Bateman toe.

“Vergeet je gezicht! Dat is wat ik zeg. Weg met de angst dat een rimpel in je gezicht een hoop kansen voor je zal verpesten.”

Maar dit betekent niet dat de actrice er niet over nadacht.

Justine Bateman woont de Miami Book Fair 2018 bij.
Desiree Navarro/Getty Images

“Je kunt zeker in de spiegel kijken en zeggen: ‘Oh, als ik maar een lagere facelift had gehad, dan ga ik deze lichtvangende huid verwijderen, en dan kan ik deze procedure hebben waarbij je naar de ooglid, ” zei Bateman. Een deel van de huid en dat hangt er nu nog aan, over het ooglid, dat kun je verwijderen, ‘zegt ze.

Batemans nieuwste boek, The Face: A Square Feet of Skin, richt zich ook op het onderwerp, met een verzameling verhalen van 47 vrouwen over hun ideeën over ouder worden en de druk die de samenleving op vrouwen uitoefent om er jong uit te zien.

Justine Bateman is bedroefd door de vrouwen die Botox en fillers gebruiken om rimpels te voorkomen en denkt dat ze “niet van het leven genieten”.
Australië 60 minuten

Hoewel ze zich soms afvraagt ​​hoe ze eruit zal zien na een kleine plastische chirurgie, kan het haar niet schelen.

“Natuurlijk zou je dat allemaal kunnen doen, maar zelfs dan zou ik… Ik heb het gevoel dat ik niet alleen al mijn kracht die ik nu heb, ga uitwissen, maar ik vind het ook leuk om me nu een ander persoon te voelen dan ik. was toen ik 20 was.” “Ik vind het heerlijk om in de spiegel te kijken en dit bewijs te zien.”

READ  Jonathan Majors verschijnt praktisch in de rechtbank terwijl DA de aanklacht wegens mishandeling bijwerkt - The Hollywood Reporter


meer laden…
https://nypost.com/2023/03/27/justine-bateman-confronts-fans-obsession-with-her-old-face/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

Kopieer de deel-URL