juni 22, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Jon Ram’s 10-inch schot in de kortste misser voor Arnold Palmer is een uitnodiging voor de PGA Tour dit seizoen

Jon Ram's 10-inch schot in de kortste misser voor Arnold Palmer is een uitnodiging voor de PGA Tour dit seizoen

John Ram Je mist niet veel op de PGA Tour – vooral niet vanaf 10 inch.

Maar donderdag gebeurde het tijdens de openingsronde van de Arnold Palmer Invitational.

De nummer 1 van de wereld ging een schot van 10 inch op gelijke hoogte op de zevende hole opruimen, vertraagde zijn racket net voor contact en zag zijn bal amper halverwege de hole komen. Hij viel snel in de vervolgmodus voor een bogey en vertrok toen met spijt van wat de PGA Tour de kortste gemiste worp van het seizoen door een speler van het seizoen noemde.

“Ik wou dat ik je alle excuses van de wereld kon geven, maar nee, het is eenvoudig omdat ik me niet goed in mijn handen voelde, en ik probeerde te stoppen, en ik deed het niet. Ik stopte gewoon niet, ” vertelde Ram na afloop aan verslaggevers in Orlando, Florida. ‘Ik weet het niet, het was heel vreemd.

“Ik heb veel dingen gezien. Ik heb een racket op de terugweg een beetje vast zien komen te zitten op een stuk gras en iets funky doen, eerder de grond raken omdat je niet oplet. Ik heb Ik heb veel dingen van een meter afstand gezien. Ik heb gezien dat enkele van de beste rackets ter wereld iets mislopen. Dat komt omdat je niet echt een juiste houding aanneemt.’

Bram eindigde met een gelijke 72, waardoor hij aan het einde van de ronde op de 51e plaats eindigde.

De situatie was grotendeels de schuldige. Hij eindigde donderdag als tweede in behaalde slagen, maar werd 114e van de 120 spelers in verdiende slagen. Voorafgaand aan donderdag was de 211-211 regerend kampioen van de US Open perfect geweest voor het slaan van trappen binnen 3 voet van het seizoen.

READ  Fantasy Football-ranglijst voor week 2, 2022: Model zegt Start Jerry Goody, Sit Tom Brady

“Het is balen om zo’n kans te geven, om eerlijk te zijn”, zei hij.