september 24, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

John Krasinski deelt de hilarische reacties van zijn dochters op het kijken naar ‘The Office’

John Krasinski deelt de hilarische reacties van zijn dochters op het kijken naar 'The Office'

Wanneer John Krasinsky langskomen “The Late Show met Stephen ColbertDonderdag onthulde de ‘Jack Ryan’-ster dat zijn twee jonge dochters, Hazel en Violet, denken dat hij in een echt kantoor werkt – in plaats van zijn acteercarrière te lanceren ophet bureau. “

“De reden dat ik denk dat het is omdat ik ze op een dag bij school afzette, en deze man kwam langs, en hij was zo lief, hij zei: ‘John, van ‘het kantoor’!” ” Krasinski vertelde het aan Colbert. “Ik ging, ‘Ja’, en hij zei: ‘Oh mijn God, het is zo goed om je te zien’, en ik zei: ‘Dank je’, en hij liep door.”

Krasinski zei dat een van zijn kinderen hem vervolgens vroeg of hij met de man werkte, wat Krasinski ontkende. Als ze hem vraagt ​​​​waarom hij tegen haar loog, verzekert hij haar van niet, alleen voor haar om dringend te zeggen: “Nee, hij zei alleen dat hij je kende van kantoor.”

Terwijl de De met een Emmy Award bekroonde NBC-show De beroemdheid lanceerde de carrière van Krasinski, zei hij Colbert dat zijn dochters nog maar net naar de show beginnen te kijken. zijn vrouw, Emily BotHij stelde voor dat de piloot ze zou laten zien, waarna het erger werd.

Krasinski grapte: “Je zou elkaar moeten ontmoeten Steve Carell. “

Krasinski voegde eraan toe: “Mijn 6-jarige bleef maar vragen: ‘Ben jij dat?'” ‘ En ze zegt: ‘Je ziet er zo anders uit.’ Ik had zoiets van: ‘Ik ga proberen dat niet als kwetsend op te vatten’, maar natuurlijk zeg ik: ‘Nee, dat ben ik, ik speelde gewoon een personage, ‘ en ik zeg: ‘Pfff, dat ben jij niet… Deze man lijkt echter veel op jou!’

“The Office” werd negen seizoenen lang uitgezonden van 2005 tot 2013 voordat Krasinski een actiester werd met rollen in de series “Jack Ryan” en “13 Hours” van Michael Bay. Ik heb me verdiept in het regisseren met Genomineerd voor een Academy Award 2018 voor ‘A Quiet Place’ waaraan hij samen met zijn vrouw deelnam.

‘Ik denk dat mijn kinderen dachten dat ze uit liefdadigheid met me was getrouwd’, zei Krasinski tegen Colbert. Zoals: “Je bent te lief om met een accountant te trouwen.” Omdat ze niet weten wat ze moeten doen.