december 1, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Jean-Claude Van Damme zegt dat hij zich ‘schaamt’ om in de film ‘Friends’ te verschijnen – The Hollywood Reporter

Jean-Claude Van Damme zegt dat hij zich ‘schaamt’ om in de film ‘Friends’ te verschijnen – The Hollywood Reporter

Er zijn veel sterren verschenen in de hitshow vrienden gedurende de hele reeks, maar Jean-Claude Van Damme vond zijn periode van één aflevering in 1996 te gênant.

In de aflevering getiteld “The One After the Super Bowl: Part 2” speelde de acteur tegenover Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston, en Monica, gespeeld door Courteney Cox. In de aflevering houden Rachel en Monica van Jean-Claude Van Damme nadat hij een film begint te filmen in New York City. Maar wanneer Rachel hem als eerste benadert omdat Monica te verlegen is, leidt dit tot ruzie tussen het paar over wie met hem op date mag.

Nu terugkijkend zei Van Dam… New York Post In een recent interview: “Mijn acteerwerk is zo slecht. Ik zie eruit als een ham. Zo van: ‘Hé meiden.’ … Het is alsof ik me voor mezelf schaam. Dus ik was op de set en deze meisjes gingen naar boven en kuste me en kuste me op de lippen. Ik wist niet: “Wat moet ik doen, hoe moet ik het doen… het was raar. Ze was zo aardig.”

(LR) Courteney Cox, Jean-Claude Van Damme en Jennifer Aniston

Met dank aan de Everett-collectie

Van Damme gaf toe dat hij eigenlijk niet veel wist over de serie, die liep van 1994 tot 2004, voordat hij in het tweede seizoen verscheen.

“Dus als ik naar de show ga, zie ik deze twee mooie meisjes, en ze zeggen dat dit op dit moment de meest opwindende show ter wereld is. Dus ik was erg blij.” Kickboksen De ster herinnert het zich. “En mijn agent zei: ‘Je zou een aflevering met ze moeten doen.’ Dus ik ga deze man spelen.

Hoewel hij niet de grootste fan is van zijn optreden in de serie, zei de acteur dat de algehele ervaring ‘een goede herinnering was’.

“Ze waren heel open omdat ze de show elke dag presenteerden. Voor hen loop ik een plek binnen waar alles werkt als een goed opgeleide mechanische motor”, voegde hij eraan toe. “Het was geweldig.”

vrienden Ook speelde Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc.

READ  Heeft Ananya Panday zojuist bevestigd dat deze beroemdheden aan het daten zijn?