juni 19, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Jamie Lee Curtis laat alles rondhangen terwijl ze lichaamsprothesen vermijdt voor een eerlijke nieuwe rol

Jamie Lee Curtis laat alles rondhangen terwijl ze lichaamsprothesen vermijdt voor een eerlijke nieuwe rol

Jamie Lee Curtis onthulde hoe ze uitdagend weigerde om protheses te gebruiken om een ​​vernield personage te spelen in haar aankomende film Everything at Once.

Gefilmd net voordat de coronavirusvergrendelingen het land overspoelden, toont de film Jimmy Lee als een strenge IRS-auditor met een smalle, onaantrekkelijke polokraag die pronkt met de buik van de ster.

De 63-jarige actrice, die weigerde een prothese te gebruiken om het middenrif van het personage te conditioneren, uploadde een foto op Instagram van haar personage met een openhartige opmerking over het verlaten van haar maag voor de rol nadat ze ‘in mijn maag had gezogen’ sinds ik 11 was. . “

Openhartig: Jamie Lee Curtis onthulde deze week haar eerste blik op haar personage in de film Everything at Once, waardoor ze haar maag kon laten verwijderen nadat ze 'mijn maag had gezogen sinds ik 11 was'

Openhartig: Jamie Lee Curtis onthulde deze week haar eerste blik op haar personage in de film Everything at Once, waardoor ze haar maag kon laten verwijderen nadat ze ‘mijn maag had gezogen sinds ik 11 was’

Jamie Lee wordt afgebeeld in karakter zittend in haar hut met een duidelijke, onbeweeglijke uitdrukking en met een half opgegeten koekje.

“Ok… daar gaan we!” Ze huilde in haar Instagram-commentaar. Twee jaar geleden maakten we deze film tot de dag dat de wereld dichtging. We waren net op tijd klaar. Het is een magische mysterietour door een film en ik ben zo opgewonden dat het morgen in première gaat bij de opening van SXSW. Tweet insluiten

Jamie Lee, wiens ouders Tony Curtis waren en paranormale ster Janet Lee, die op elkaar leken, schreef: “Ik ben er trots op je voor te stellen aan Deirdre Beaubeirdra.”

Ze beschreef haar karakter als “de IRS-auditor” evenals de “Woby’s Enemy” Michelle Yeoh’s hoofdpersonage Evelyn Wang.

“In de wereld is er een industrie – een industrie van miljarden en biljoenen dollars – die draait allemaal om het verbergen van dingen,” voegde ze eraan toe. ‘Concealers.’ Afslanken van het lichaam. opvulling; Procedures. Kleren. Haaraccessoires. haar producten. Alles om de realiteit van wie we zijn te verbergen. En mijn instructies aan iedereen waren: ik wil niets verbergen.

Jamie Lee onthulde: “Ik zuig op mijn buik sinds ik 11 was, toen ik me bewust begon te worden van jongens en lichamen, en mijn spijkerbroek zat erg strak. Ik besloot specifiek om elke spier die ik had los te laten en los te laten om de waarheid te verbergen. Dit was mijn doel.

De Halloween-ster is verdwenen: “ Ik heb me nog nooit zo creatief en fysiek vrij gevoeld, en ik kan niet wachten tot iedereen de glans van mevrouw Yeoh en @kehuyquanstephaniehsuofficialmartialclubofficialandyle_officialdunkwun ziet.

Een van de regisseurs van de film, Daniel Kwan, vertelde onlangs: Wekelijks amusement Dat Jimmy Lee geen prothese droeg voor de rol.

Zo stijlvol: Jamie Lee werd vorig jaar charmant gefotografeerd tijdens de openingsceremonie van de Academy of the Moving Image in Los Angeles

Zo stijlvol: Jamie Lee werd vorig jaar charmant gefotografeerd tijdens de openingsceremonie van de Academy of the Moving Image in Los Angeles

Iedereen gaat ervan uit dat haar buik in de film een ​​prothese is, maar het is eigenlijk haar echte buik. Ze was dankbaar dat hij het er alleen uit mocht halen.

READ  "Ik zou meer cameratijd moeten hebben" - Deadline

De co-regisseur, Daniel Scheinert, gaf ook een kijkje in het voorbereidingsproces van Jimmy Lee voor de sciencefictioncomedyserie.

Hij deelde met het tijdschrift: “Direct na registratie zou ze ons foto’s sturen van rare outfits en rare kapsels.”

Bombshell: de actrice zoals te zien in de film Perfect uit 1985 pronkt met haar atletische persoonlijkheid

Bombshell: de actrice zoals te zien in de film Perfect uit 1985 pronkt met haar atletische persoonlijkheid

‘Er was één foto van een IRS-auditor Dan Kwan online gevonden – ik bedoel, ze werkte waarschijnlijk bij de RDW, ik weet het niet – maar deze foto, Jamie was als: ‘Dit is ongelooflijk, laat me alsjeblieft haar zijn – alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft van Alsjeblieft.” En dat beeld werd de referentie voor het kapsel en de outfit.

Tijdens een interview met meer Jarenlang besprak Jamie Lee openhartig hoe haar moeder van een filmster erop gericht was om fit te blijven.

“Ik denk dat de meest gecompliceerde relatie tussen mijn moeder, of ze nu liefdevol of vaak wreed was, met haar lichaam was”, zei Jamie Lee.

The Bounce: Jamie Lee

The Bounce: Jamie Lee “zuigt op mijn buik sinds ik 11 was, toen ik me bewust werd van jongens en lichamen, en spijkerbroeken waren te strak”; Op de foto is hij 19 jaar oud in 1978

Throwback: Tijdens een interview met More besprak Jamie Lee hoe haar stermoeder Janet Lee zich focust op fit blijven;  Janet werd geportretteerd in de klassieker Psycho . uit 1960

Throwback: Tijdens een interview met More besprak Jamie Lee hoe haar stermoeder Janet Lee zich focust op fit blijven; Janet werd geportretteerd in de klassieker Psycho . uit 1960

Haar gezicht was ongetwijfeld mooi, als een shot van iets krachtigs, en haar lichaam was de achtervolger. Ze was bedwelmend.

“Zoals iedereen die beroemd is om hoe ze eruit zien,” zei Jamie Lee, “wanneer dat handelsartikel begint te veranderen, verslechtert de relatie ermee.”

READ  Demi Lovato gaat scheiden van haar manager, Scooter Braun

Ze stierf: ‘Vrienden merkten haar dunheid op door haar benen een vogel te noemen, en mijn moeder was ongelooflijk trots dat ze na slechts enkele weken zwangerschap weer op haar 20-inch taille zat; Ze beoordeelde andere actrices wier lichamen waren gegroeid en wankelden.