december 7, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Interessante reden waarom Gargano WWE niet terug wilde brengen naar zijn geboorteplaats

Interessante reden waarom Gargano WWE niet terug wilde brengen naar zijn geboorteplaats

Na Johnny Gargano Blijf weg van NXT Vorig jaar om op te focussen Nieuwe ouder worden Met vrouw Candice LeRae, elke keer dat een worstelbedrijf stopte in Gargano’s geliefde geboorteplaats Cleveland, begonnen speculaties over de terugkeer van Johnny Wrestling naar de ring.

Wanneer rauw Het was op 8 augustus in Cleveland’s Rocket Mortgage Fieldhouse, en veel fans draaiden om de datum. Dit was natuurlijk waar de nieuwe Head of Creative en Talent Triple H een van de favorieten van zijn tijd opnieuw zou debuteren in zwart en goud. Maar dit aanbod kwam en ging. Gargano zal verschijnen, maar niet eens 22 augustus in Toronto.

waarom? Om Gargano het te horen zeggen, zoals hij deed met Cory Greaves en mede Clevelander Vic Joseph WWE’s na de belis bijna een test van zijn populariteit geweest:

“Een groot deel van mij wilde niet terug naar Cleveland omdat ik wist dat als ik terug zou gaan naar Cleveland, het een geweldige reactie zou hebben gehad, maar mensen zouden zeggen: ‘Weet je, hij is dit kleine kind uit NXT en hij kreeg de reactie omdat het zijn geboorteplaats is’ .

“Dus om terug te komen naar Toronto in een arena, denk ik dat er bijvoorbeeld 16.000 mensen in die arena zijn. Het was echt gaaf omdat er een reclameonderbreking was, we kwamen terug van de commerciële onderbreking en toen begon mijn muziek te spelen. Het was een reactie. De act was zo’n geweldige reactie op de ervaring, want het was alsof, de muziek sloeg en iedereen dacht: ‘Wacht even, dat is bekend, wat is dit?’ Toen kwam mijn naam Tron tegen en iedereen zei , “Wacht even, wat is er nu aan de hand? Wat is er aan de hand?” En toen liep ik naar buiten En iedereen verloor zijn verstand, en toen begon het worstelende gejuich voor Johnny, en iedereen was zo leuk om mee te spelen.

“Dit, voor mij, een van de blijvende herinneringen voor mij zal die geleidelijke knal en geleidelijke reactie zijn wanneer mensen beseffen wat er aan de hand was.”

Het was ook de uitdaging van verrassende fans in de 21e eeuw:

“Dat was voor mij het belangrijkste voor dit geheim, want deze comeback was een complete verrassing. Het was duidelijk dat ik een paar weken geleden terug in Cleveland had kunnen zijn, maar iedereen dacht van wel, iedereen dacht van wel. ’t… Het was echt belangrijk voor mij om dit hele gebeuren zo geheim mogelijk te houden, het feit dat we het konden doen, het feit dat ik Buffalo binnenvloog en over de grens glipte.

“Juridisch over de grens sluipen. We hebben hier geen problemen – we zijn de grens overgestoken naar Toronto. “

De verrassing was leuk, en om te zien hoe een menigte mensen in een grote stad zonder gevestigde interesse in Gargano reageerde, was nuttig voor Johnny en de besluitvormers achter de schermen in WWE.

READ  De familie van acteur Benjamin is veilig herenigd na haar verlies Rapport - The Hollywood Reporter

Johnny zegt ook dat het tekenen bij een ander bedrijf dan WWE “in zijn hoofd schoot”, maar het laatste seizoen van Netflix Rare dingen En het nummer van de 40-jarige die weer in de hitlijsten staat (Kate Bush’s Running Up That Hill) hielp hem beslissen wat hij moest doen:

“Toen wist ik wat ik wilde doen. Ik was aan het kijken Rare dingen Het nummer kwam en het eerste dat in me opkwam was: “Wacht even, dit Shawn vs. The Undertaker-nummer van WrestleManiaDe placebo verdoezelde het.

Ik keek naar de geluidsvideo van Sean en Tucker van ‘Mania en ze zat daar in de keuken, Candice was daar, ze kon je dit vertellen, ze zat daar in de keuken en keek naar deze geluidsvideo van haar die de babydingen deed, en hij gewoon sloeg me door deze video te bekijken, ik had zoiets van, dat is wat ik wil doen, dit is waar ik wil zijn en dit is wat ik wil doen. Daarom ben ik hieraan begonnen, om dit soort video’s over mij te krijgen, maar ook om deze WrestleMania-verhalen en -wedstrijden te krijgen en ik heb ze nog niet gekregen. Ik had dat WrestleMania-moment niet, ik had die WrestleMania-wedstrijd niet.”

We zullen zien hoe Gargano’s eerste wedstrijd als lid van de hoofdselectie zal eindigen In Portland, Oregon vanavond (12 september)? Zal dit ertoe leiden dat Johnny de komende jaren WrestleMania wordt?

Vertel ons hieronder wat je denkt en bekijk het volledige gesprek van Corey & Vic met Gargano hier.

READ  Uw dagelijkse horoscoop voor 27 juni 2023