april 18, 2024

Hoogtepunten van het WK 2022: Portugal verslaat Zwitserland met 6-1

De WK 2022 Volg dinsdag op FOX, met Portugal verlies Zwitserland 6-1 in Lusail Stadium, Qatar, in de laatste wedstrijd van het toernooi in de achtste finales.

Portugal staat op om te spelen Marokko In de kwartfinales op zaterdag 10 december.

Hier zijn de belangrijkste toneelstukken!

Samenvatting van de wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland

Finale: Portugal 6, Zwitserland 1

Ronaldo op de bank

Groot nieuws brak voor de wedstrijd dat het icoon en de aanvoerder van Portugal Cristiano Ronaldo Hij begint de wedstrijd op de bank. Gonzalo Ramos Hij begon in de plaats van Ronaldo.

Ronaldo scoorde één doelpunt op het WK 2022, uit een strafschop in de openingswedstrijd van Portugal Ghana.

17′: Doelpunt!

Ramos maakte optimaal gebruik van zijn startgebaar, want de Portugese spits scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd.

De Portugees Goncalo Ramos scoort in 17 minuten een doelpunt tegen Zwitserland

22′: Bijna nog een

Portugese spits João Felix Hij creëerde op fraaie wijze een mogelijkheid om te scoren voor Ramos, die bijna zijn tweede doelpunt binnen schoot.

33′: Portugal slaat weer toe!

Portugal schoof met 2-0 op toen baby In een betwiste kop geslagen.

De Portugees Pepe scoort in 33 minuten een doelpunt tegen Zwitserland

39′: Zwitserland is nog puntloos

Zwitserland slaagde er in de eerste helft niet in om als middenvelder hun beste scoringskans te creëren Remo Freuler en kanonnen Fabian Char Ze konden geen schoten van dichtbij slaan.

Portugal leidde bij rust met 2-0.

51′: Dit kun je niet verzinnen

READ  Waarom de vaardigheden van Jung Hoo Lee hem perfect maken bij Giants Center - NBC Sports Bay Area en Californië

Ramos loste een schot op de rechterkant van het net en scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en bezorgde Portugal een 3-0 voorsprong.

De Portugees Goncalo Ramos scoort in de 50e minuut een doelpunt tegen Zwitserland

54′: Ontsnap ermee

Portugal leidde verdedigend met 4-0 Rafaël Guerrero Schijn in de score op de Zwitserse doelman Jan Zomer.

De Portugees Rafael Guerrero scoort in de 55e minuut een doelpunt tegen Zwitserland

58′: Zwitserland voegt zich bij het bord

Zwitserland kwam op het bord toen hij verdediger was Manuel Akanji Klopte een doel binnen aan de linkerkant van het net.

De Zwitser Manuel Akanji scoort in 57 minuten een doelpunt tegen Portugal

67′: Raad eens wie scoorde?

Hij is Gonzalo Ramos.

De spits blonk uit in zijn derde doelpunt van de wedstrijd en bezorgde Portugal een 5-1 voorsprong en scoorde de eerste hattrick van het WK 2022.

De Portugees Goncalo Ramos scoorde een hattrick tegen Zwitserland

73′: Ronaldo meldt zich aan

Met een voorsprong van vier punten wist Portugal in de wedstrijd Ronaldo te kloppen.

84′: Niet zo snel!

Ronaldo schoof met één voorsprong langs het Zwitserse doel, maar dat werd afgekeurd als buitenspel.

90 + 2′: Ze scoren weer

Portugal heeft zijn 6e graad als aanvaller Rafaël Liao Snijd en kubus zijn weg naar het doel.

Portugal Rafael Leao scoort een doelpunt tegen Zwitserland 90 + 2′

Portugal Rafael Leao scoort een doelpunt tegen Zwitserland 90 + 2'

Lees verder wereldbeker:

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.

READ  Cleveland Guardians hebben geen nieuwe gevallen van COVID-19; Monumentencoach Karl Willis gaat managen

Haal meer uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer