mei 3, 2024

Hoogtepunten Kroatië vs Marokko: Kroatië wint met 2-1 in de wedstrijd om de derde plaats

De FIFA Wereldbeker 2022 Zaterdag live te zien op FOX met Kroatië Neemt af Marokko De wedstrijd om de derde plaats van het toernooi werd gehouden in het Khalifa International Stadium in Doha, Qatar.

Dit is de laatste wedstrijd van het WK 2022 Finale op zondag tussen Argentinië En Frankrijk (De dekking begint 09.00 uur ET op FOX en de FOX Sports-app)

Er was Marokko Een droomloop naar de halve finale Voordat het de eindbestemming bereikte, werd het het eerste Afrikaanse land dat zo ver kwam. Kroatië heeft ondertussen twijfelaars de mond gesnoerd dat het team uit 2018 zijn succes zou kunnen evenaren. Heeft laten zien dat het de komende jaren een kanshebber kan zijn. Beide teams zijn er nog De wedstrijd van zaterdag nadert als een WK-finale.

Hier zijn de beste toneelstukken!

Hoogtepunten Kroatië vs Marokko

Finale: Kroatië 2, Marokko 1

7′: Doelpunt!

De verdedigers van Kroatië scoorden als eerste in de eerste minuten Josco Guardiol Raak een rechte kop om ze een vroege voorsprong te geven.

De Kroaat Josko Guardiol scoort tegen Marokko in de 6′.

De Kroaat Josko Guardiol scoort tegen Marokko in de 6'.

9′: Ik heb het weer!

Een paar minuten later bracht Marokko de stand gelijk op één per stuk als verdediger Akra Tari Een klopje op het hoofd.

Akraf Darry uit Marokko scoort tegen Kroatië in de 9′.

Akraf Darry uit Marokko scoort tegen Kroatië in de 9'.

24′: Laten we gaan Hij zegt nee

Kroatië kwam bijna op voorsprong toen het de middenvelder was Luka Modric Landde een goed schot, maar de Marokkaanse doelman ontkende de poging.

READ  Bellator 273 resultaten: Live streaming play-by-play updates | Bader vs. Moldavië

Elegant

Marokkaanse middenvelder Sofiane Boufal Deze mooie pas getrokken.

42′: Kroatië stuitert terug

Marokko kon de bal niet wegwerken uit gevaar en Kroatië schoof op Mislav Orczyk Raak de rechterkant van het net voor een score. Kroatië leidde bij rust met 2-1.

De Kroaat Mislav Orsic scoort in de 42e minuut tegen Marokko.

Emotioneel letsel

Kroatië vooruit Andrzej Kramaric Hij verliet de wedstrijd vroeg in de tweede helft met een blessure en werd emotioneel.

75′: Bijna!

Marokko had een gouden kans om gelijk te maken bij het vooruitgaan Yusuf N-Nesiri Er was een close-up poging, maar de doelman Dominic Livakovic Het schot werd afgekeurd en Kroatië schoot de bal vervolgens uit het net.

90+6′: Een beetje lang

En-Nesyri stuurde een laatste wanhopige koppoging net ten noorden van het net voor wat het laatste schot van de wedstrijd zou zijn.

Pregame-scène

De walk-off en volksliederen van Kroatië en Marokko voor de wedstrijd om de derde plaats

Pre-game gesprek

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken Hier.

Haal het meeste uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten om updates over games, nieuws en meer te ontvangen