februari 2, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Hoe The Black Panther 2 Chadwick Boseman eerde

Hoe The Black Panther 2 Chadwick Boseman eerde

Gisteravond het langverwachte Marvel-vervolg Black Panther: Wakanda Forever Het ging in première en acteurs, crew en fans van over de hele wereld kwamen samen om over het paarse tapijt te lopen en de film te vieren.

Met name Chadwick Boseman, die in 2020 tragisch stierf na vier jaar leven met darmkanker, werd vermist.

Maar terwijl hij fysiek vermist was, leefde zijn geest voort door zijn medemensen, die hem de hele nacht vele oprechte groeten brachten:

1.

Of niet, Zwarte Panter Regisseur Ryan Coogler droeg een serie Met het gezicht van Chadwick Boseman erop.

Hij vertelde Good Morning America dat hij de ketting al een tijdje had en droeg tijdens het filmen van de film. “Het was een ketting die ik maakte toen we klaar waren om te gaan fotograferen, omdat ik hem dicht bij me wilde hebben”, legde hij uit.

“Ik had het gevoel dat hij altijd bij ons was. Ik had het gevoel dat we hem door het werk houden… Ik hoop alleen dat hij hem trots maakt.”

Hij heeft eerder verteld dat het verdriet over de dood van Chadwick hem bijna deed stoppen met filmen. hij is Hij zeiIk was op een punt waar ik het gevoel had: ‘Ik loop weg van dit bedrijf’, ik wist niet of ik nog een filmslot kon doen, [let alone] anders Zwarte Panter Film, omdat het zoveel pijn doet. Ik dacht: ‘Man, hoe kan ik mezelf ooit weer zo openstellen?’

2.

Chadwicks zus op het scherm, Letitia Wright, heeft de iconische look van Chadwick bij de Academy Awards van 2018 nagebootst.

Ze deelde eerder haar onwil om een ​​grotere rol te spelen in het vervolg, zeggen “Ik zal altijd momenten van twijfel hebben, en ik zal zeggen, man, ik weet niet of ik dat zou kunnen.” ik hoor net [Chadwick] Wees als, ‘Zuster, je bent geweldig. Je hebt dit. Ik ben zo trots op je.’ Het heeft me echt vooruit gebracht.”

3.

Verschillende aanwezigen, waaronder Ryan Coogler en zijn vrouw Zenzie Evans, Chadwick Taylors vrouw Simon Ledward, Lupita Nyong’o en Tessa Thompson, dragen wit, de kleur die gedragen wordt tijdens sommige begrafenissen in Afrika.

Wit wordt ook gedragen door veel personages in de film. Modeontwerper Ruth E. Carter uitgelegd“In het voorouderlijk vlak wanneer T’Challa opstaat en zijn vader ziet, draagt ​​hij wit. Wit is de kleur die op veel begrafenissen in Afrika wordt gedragen – felrood of wit – en we kozen voor wit omdat het ons verbindt met Chadwick, om T’Challa.”

4.

Tijdens een interview met de rode loper ABC 7Lupita Nyong’o legde uit dat dit vervolg in de eerste plaats bedoeld is om eer te bewijzen aan Chadwick Boseman. Ze zei: “Ons verhaal omvat zo veel het verdriet dat we voelen, en omdat T’Challa op dit verhaal inging, is de echte vraag in het hart van dit verhaal hoe ga je verder na een tragedie, na verlies? En dat is wat we nodig hebben .”

5.

Danai Gurira ook Hij zei“[Chadwick] Het werd gepionierd door het fenomeen dat de eerste film werd. Dus in werkelijkheid lijkt het zo ingebakken in hem en geworteld in de kracht, gedrevenheid en vrijgevigheid van zijn geest.”

6.

Ganecia Adams-Jinnard droeg bodypaint met de afbeelding van Chadwick op de achterkant.

Ganecia’s verschijning was ook bedoeld om haar voorouders te eren. Op Instagram, die commentaar gaf op een video waarin ze haar jurk uitdeed op de rode loper, zei ze: “Vorm het hele lichaam zoals mijn voorouders deden om kennis te maken met gebeurtenissen.”

7.

Ten slotte werd de eerste single voor de film “Lift Me Up” mede geschreven door Tims, Ludwig Goranson, Rihanna en regisseur Ryan Coogler, beschreven als “een eerbetoon aan Chadwick Boseman”.


Twitter: @rihanna

In een verklaring zei Tims: “Na met Ryan te hebben gesproken en zijn aanwijzingen voor de film en het nummer te hebben gehoord, wilde ik iets schrijven dat een warme knuffel uitbeeldde van alle mensen die ik in mijn leven heb verloren. Ik probeerde me voor te stellen hoe Ik zou het voelen als ik nu voor ze zou kunnen zingen en uitdrukken hoeveel ik ze mis.”

Black Panther: Wakanda Forever Het komt op 11 november overal in de bioscoop uit.

READ  Kanye West denkt dat Kim Kardashian niet is gecertificeerd: Rapport