Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Ghana-Uruguay live updates: de dominantie van Uruguay de laatste tijd

groepsfase van WK 2022 Vrijdag loopt ten einde na een geweldige anderhalve week werken. opstarten in groep H, Ghana (1-0-1) gevecht Uruguay (0-1-1) in het Al Janoub-stadion in Al Wakrah, Qatar – en we hebben je van begin tot eind gedekt met alle actie op FS1.

Ondertussen, op FOX, Zuid-Korea (0-1-1) Speelt een ongeslagen wedstrijd Portugal (2-0-0) in de andere wedstrijd in Groep H.

Hier zijn de belangrijkste toneelstukken!

Ghana tegen Uruguay

17′: Strafschop op doelman Uruguay

In eerste instantie leek het op de Uruguayaanse doelman Sergio Rochette Hij maakte een cruciale redding en blokkeerde vervolgens een afbuigschot. Na controle door de VAR bleek dat Rochette contact had gemaakt met de middenvelder Mohammed KoudasGhana kreeg echter een penalty toegekend.

21′: gemiste kans

André Morgan en Rami Ayew Hij slaagde er niet in contact te maken met de strafschop van Ghana, omdat Rocher de poging tot schot van de spits ontkende.

26′: Doelpunt!

Na een mogelijke ramp aan de andere kant sloeg Uruguay als middenvelder als eerste toe Giorgian de Arascaita Die viel op een kopbal, waardoor Uruguay op een 1-0 voorsprong kwam.

Jorgian de Arascaeta van Uruguay scoort in 26 minuten een doelpunt tegen Ghana

32′: Hij doet het weer!

Een paar minuten nadat Uruguay aan tafel kwam, kreeg de Arrascaeta de tweede score van de wedstrijd. De middenvelder zorgde met een doelpunt voor Uruguay op een 2-0 voorsprong, het resultaat van de eerste helft.

Jorgian de Arascaeta van Uruguay scoort in de 31e minuut een doelpunt tegen Ghana

READ  Bij de bel: Indiana 77, North Carolina 65 - in het auditorium

60′: Gele kaart vs Luis Suarez

De spits van Uruguay kreeg een gele kaart en had daarna enkele keuzewoorden voor de scheidsrechter.

79′: Ik probeer er weer bovenop te komen

Het was de strijd van Ghana om zuivere stakingen te verwerken. Bij het op voorsprong komen hadden ze een redelijke kans om de achterstand van twee doelpunten te halveren Antoine Semeneau Hij kreeg de bal dicht bij het net, maar zijn schot ging naast naar rechts.

81′: Laatste ca

Ghana kreeg een minuut later nog een kans om te scoren, maar de schotpoging van Kodos werd gemist door Rochette.

Blijf op de hoogte voor updates!

Lees verder wereldbeker:

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.

Haal meer uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer