april 23, 2024

Generaals behalen eerste USFL-overwinning in 10-6 overwinning op ongeslagen Panthers

de nieuweJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

De New Jersey Generals behaalden hun eerste overwinning in USFL Na het verslaan van de Michigan Panthers met 10-6 op vrijdagavond.

De Panthers, geleid door quarterback Shea Patterson, maakten laat in het vierde kwartaal een push. Vier seconden achterstand met nog maar vijf seconden op de klok op de 16-yard lijn, Patterson gooide een onvolledige pass naar wijde ontvanger Michelle Pettway, het lot van Michigan bezegeld.

Joey Magnifico van Fanthers werd van het veld gehaald na een schijnbare blessure aan het onderlichaam

De generaals waren de eersten die scoorden nadat ze zwaar leunden op running game om de bal op het veld te krijgen. In het tweede bezit van New Jersey koos quarterback DeAndre Johnson ervoor om de bal zeven keer te rennen. Kicker Nick Rose, die in week 1 twee velddoelpunten miste, eindigde met een velddoelpunt van 21 yard.

Trey Williams #3 van de New Jersey Generals rent met de bal terwijl Galen Borrell #23 van de Michigan Panthers verdedigt in het tweede kwart van een wedstrijd in Protect Stadium op 22 april 2022 in Birmingham, Alabama.
(Foto door Tim Nwachukwu/USFL/Getty Images)

De aanval van de Panthers worstelde al vroeg in de eerste helft, maar Cameron Scarlett veranderde snel het tempo van het spel nadat hij Luis Perez zijn eerste onderschepping in de NFL had gegeven. Orion Stewart had de Panthers slechts een paar keer later touchdown om met 6-3 te leiden na een gemist velddoelpunt.

Maar Stewart’s degradatie zou Michigan’s enige score in het spel zijn.

READ  De Steelers eren Franco Harris door het verleden van de Raiders te verzamelen

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Stevie Scott III #25 van Michigan Panthers wordt aangepakt door New Jersey Generals-verdedigers in het eerste kwart van een wedstrijd in Protect Stadium op 22 april 2022 in Birmingham, Alabama.

Darius Victor rende terug en scoorde met nog enkele minuten in de eerste helft om de generaals op een 10-6 voorsprong te zetten.

Panthers tight end Joey Magnifico werd bij de aftrap van het veld gestuurd nadat bleek dat hij leed aan wat omroepen beschreven als een “ernstige” onderlichaamblessure.

Hij werd op een brancard gelegd en van het veld gehaald nadat spelers van beide teams hem kwamen controleren. Hij is naar verluidt met verwondingen aan het linkeronderbeen naar een ziekenhuis in de regio gebracht.

Joey Magnifico #86 van de Michigan Panthers wordt van het veld gehaald met een blessure in het tweede kwart van een wedstrijd tegen de New Jersey Generals in Protect Stadium op 22 april 2022 in Birmingham, Alabama.

(Foto door Jimmy Square/USFL/Getty Images)

KLIK HIER VOOR FOX NEWS TOEPASSING

De USFL bracht ook een nieuwe bal uit voor week 2. De wedstrijdbal, die even groot is als een NFL-reglementaire bal, heeft een chip om nederlagen bij te houden, maar op vrijdag kregen balspelers een andere bal om te gebruiken zonder de chip.