april 20, 2024

Galen Hurts leidt de Eagles naar de overwinning op Texas en start voor het eerst in de clubgeschiedenis met 8-0 | NFL

Jalen Hurts gooide 243 yards en twee touchdowns, en Philadelphia Eagles Hij versloeg een langzame start om de Houston Texans te verslaan met 29-17 donderdagavond in de eerste 8-0 start in de franchisegeschiedenis.

Hert verloor een struikelblok in de vergeten eerste helft en de wedstrijd was gelijk in de eerste helft.

Maar CJ Gardner-Johnson pakte zijn vijfde beste NFL-onderschepping en de hoogste in zijn carrière voordat Hurts een 17-yard touchdown pass naar AJ Brown gooide om de Eagles de leiding te geven in het derde kwartaal.

Houston (1-6-1) voegde daarna een velddoelpunt toe, maar een nieuwe Hurts-worp en recordomzetting van twee punten nam de leiding naar 29-17 vroeg in de vierde inning.

De Texanen reden laat in de vierde inning toen Davis Mills opnieuw werd onderschept, dit keer door James Bradbury en de Eagles uit de tijd liepen om de overwinning veilig te stellen.

Tegelijkertijd waren de Houston Astros in Philadelphia Phillies speelde in de vijfde wedstrijd van de World SeriesHurts speelde zijn eerste wedstrijd van zijn carrière in het NRG Stadium. Horts, geboren in Houston en opgegroeid op 40 mijl van het veld, zette zijn sterke prestatie voort tijdens zijn thuiskomst en won zijn elfde wedstrijd op rij van het reguliere seizoen, de langste actieve reeks in de NFL.

Mills gooide voor 154 yards met twee touchdowns en twee onderscheppingen, spelend zonder top twee ontvangers. Brendan Cox zat na het missen van de training de hele week na handelsgeruchten die nooit uitkwamen, en Nico Collins miste de wedstrijd met een dijblessure.

READ  Nashville Predators-spits Mikael Granlund scoorde een laat doelpunt en hielp Finland hun tweede wedstrijd op de wereldkampioenschappen ijshockey te winnen

Houston-rookie Damon Pierce rende 139 yards om opnieuw te springen van een zware wedstrijd vorige week, toen hij slechts 35 yards verdiende in 15 optredens.

Gardner-Johnson had een onderschepping voor de vierde game op rij toen hij Mills oppakte met nog ongeveer 8 minuten te gaan in het derde kwartaal en deze terugspeelde op 25 yards.

De Eagles hadden twee games later een gemiddelde omzet toen Horts Brown vond die 21-14 scoorde met nog ongeveer 8 minuten te gaan in de derde game.

Houston verkleinde het verschil tot 21-17 met een velddoelpunt van 30 yards via Kimmy Fairburn aan het einde van de derde helft.

Hurts vond Dallas Goedert voor een vier-yard TD-pass op de volgende drive, en Hurts zorgde voor de leiding met zijn tweepuntsconversie.

De Texanen namen al vroeg de leiding toen rookie Teejan Quittoriano, die zijn NFL-debuut maakte, zijn eerste ontvangst op twee meter in de eerste serie pakte. Quitoriano is een keuze uit de vijfde ronde die het hele seizoen miste vanwege een knieblessure.

Deze score werd tot stand gebracht door een ontvangst van 34 meter die twee keer eerder door Philip Dorsett werd gegeven.

Philadelphia eindigde op 7-all in yards, beheerd door Miles Sanders voor de vierde plaats in het eerste kwartaal. Sanders eindigde op 93 meter.

De Eagles reden vroeg in het tweede kwart toen Steven Nelson Hurts, wiens herstel Jaleel Johnson voor verwarring zorgde op Houston 35, werd ontslagen.

Houston kon de bal niet bewegen en moest springen. Toen verzamelde Philadelphia 10 plays, en een drive van 79 yard dekte een vier-yard TD van Kenneth Jenwell af en leidde met 14-7.

READ  Trail Blazers vs. Wizards: discussieonderwerp in de tweede helft

De Texanen maakten het minder dan een minuut voor rust gelijk toen Mills Chris Moore riep in een 13-yard touchdown pass. Het hele stuk werd eerst beoordeeld, maar werd herzien en de call werd geannuleerd.

Philadelphia probeerde een velddoelpunt vanaf 54 yards naarmate de tijd verstreek in de eerste helft, maar zeilde te ver naar rechts.