april 27, 2024

FC Cincinnati verslaat RBNY in strafschoppen en gaat door in MLS Cup-kwalificatiewedstrijden

HARRISON, NJ – FC Cincinnati is op de meest dramatische manier doorgegaan naar de tweede ronde van de play-offs van de MLS Cup.

FC Cincinnati kwam zaterdag in de Red Bull Arena terug van een 1-0-achterstand en dwong een strafschoppenserie af tegen de New York Red Bulls. Na de gelijkmaker in de slotfase van de wedstrijd won Cincinnati de shootout in de 10e ronde om een ​​sweep veilig te stellen in de best-of-three series tegen New York.

Alvaro Barreal zette de tiende strafschop van FC Cincinnati om en zette het team op een 8-7 voorsprong, waarbij doelman Roman Celentano de New Yorkse centrale verdediger Andres Reyes een strafschoppenreeks ontzegde.

Gedurende 90 minuten open spel kwam FC Cincinnati in de 45e minuut op achterstand door een doelpunt van Tom Barlow van RBNY. Aaron Popendza scoorde op assist van Luciano Acosta en bracht de wedstrijd in de 75e minuut in evenwicht.

De Inquirer zal dit rapport bijwerken. Resultaten van de shoot staan ​​hieronder.

Uitslag strafschop

(Ronde voor ronde begint FC Cincinnati als eerste).

• eerste ronde: Luciano Acosta scoort. Umair Fernandes scoort. Gelijkspel, 1-1.
  • Tweede ronde: Yuya Kubo scoort; Frankie Amaya scoort. Gelijkspel, 2-2.
  • Derde ronde: Het schot van Santiago Arias wordt geblokt; Sean Nealis scoort. RBNY leidt met 3-2.
  • Vierde ronde: Brandon Vazquez scoort. Cameron Harper scoort. RBNY leidt met 4-3.
  • Ronde 5: Álvaro Barreal scoort. John Tolkien komt op dit bericht terecht. Gelijkspel, 4-4.
  • Zesde ronde: Matt Miazga scoort; Dylan Nellis scoort. Gelijkspel, 5-5.
  • Zevende ronde: Aaron Popendza scoort. Elias Manuel scoort. Gelijkspel, 6-6.
  • Ronde 8: Sergio Santos; Peter Stroud scoort. Gelijkspel, 7-7.
  • Negende ronde: Hij blokkeerde een schot van Yerson Mosquera. Serge Nujoma schiet hoog. Gelijkspel, 7-7.
  • Ronde 10: Junior Moreno scoort; Schot van Andrés Reyes geblokt. FC Cincinnati won met 8-7.
READ  Lakers verrassen Twitter met Sans LeBron James en Anthony Davis in Win vs. Donder

FC Cincinnati en New York Red Bulls gaan naar PK’s

We zullen vanavond het nieuwe play-offformat in al zijn glorie zien. Na een gelijkspel na ruim 90 minuten gaat deze wedstrijd direct over op strafschoppen om de winnaar te bepalen. FC Cincinnati had een doelpunt dat de wedstrijd had kunnen winnen, afgekeurd door de Video Assistant Referee (VAR) vanwege een overtreding op New York Red Bulls-doelman Carlos Coronel. FCC scoorde een penalty, maar deze werd afgekeurd.

FC Cincinnati gelijkspel (75′)

Luciano Acosta maakte een van zijn kenmerkende zigzagruns, waarbij hij Aaron Bobendza tackelde en naar Bobendza leidde, die de bal binnen de linkerpaal van Carros Coronel schoot. Wij hebben 1-1.

De helft van de tijd

RBNY leidt met 1-0, en dat betekent dat Cincinnati in de tweede helft veel van dezelfde lichamelijkheid mag verwachten. FC Cincinnati heeft 45 minuten de tijd om weer in de wedstrijd te komen en vanavond de reeks af te sluiten. Zo niet, dan spelen FCC en RBNY zaterdag voor de zesde keer in 2023 in het TQL Stadium.

RBNY Voor (45′)

In de laatste minuut van de eerste helft zette Tom Barlow de Red Bulls op voorsprong. Red Bull Arena is niet vol, maar het is momenteel een feest.

Onverwachte wissel voor Cincinnati (34′)

Dominique Badjie zakte achter het stuk in elkaar en had medische hulp nodig. Hij stond alleen op, maar liep uiteindelijk langzaam het veld af, waarbij RBNY-manager Troy Lessen hem sportief een handdruk gaf vanwege de schijnbare blessure. In plaats van Badjie kwam Aaron Bubendza in de wedstrijd.

READ  Chiefs Free Agency 2023: Justin Watson blijft bij de Chiefs met een contract van twee jaar

Red Bulls bewegen niet stil (30′)

Zoals verwacht waren de zaken terughoudend en fysiek in de Red Bull Arena. Dit zou waarschijnlijk de crux worden van Game 2 van deze serie, vooral nu ‘RBNY’ op het punt staat te worden uitgeschakeld. Tot nu toe hebben beide ploegen één schot op doel geschoten. Dominique Badjie van FCC heeft het enige schot op doel.

Vertrektijd (1′)

Kan FC Cincinnati de Red Bulls een knock-out in de eerste ronde bezorgen? Over twee uur weten we het.

Startopstellingen voor Cincinnati en New York Red Bulls

• Startopstelling van Cincinnati: Roman Celentano (doelman), Alvaro Barreal, Ian Murphy, Matt Miazga, Yerson Mosquera, Santiago Arias, Junior Moreno, Obinna Nobodo, Luciano Acosta (aanvoerder), Dominic Badji, Brandon Vazquez.
  • Cincinnati-stoel: Alec Kahn (doelman), Yuya Kubo, Marco Angulo, Aaron Pobendza, Sergio Santos, Malik Pinto, Ray Gaddis, Brett Halsey, Gerardo “Dado” Valenzuela.
  • RBY-startopstelling: Coronel (doelman), Reyes, Duncan, Amaya, Manuel, Dylan Nellis, Sean Nellis, Tolkien, Barlow, Edelman, Lucuinhas.
  • Bank bij RBNY: Nocita, Stroud, Hurtado, Yearwood, Harper, Mira, Carmona.

meer: MLS Cup 2023: FC Cincinnati lijkt New York Red Bulls onderweg buiten te sluiten

meer: FC Cincinnati: Nick Haglund zal de rest van de play-offs van de MLS Cup missen

Scène-modus

FC Cincinnati kan door naar de halve finales van de Eastern Conference met een overwinning op New York, dat een overwinning nodig heeft om de reeks terug te brengen naar Cincinnati voor een cruciale derde wedstrijd, die op 11 november in het TQL Stadium wordt gespeeld.

Cincinnati opende de reeks zondag met een 3-0-zege in het TQL Stadium.

READ  Cowboys' Micah Parsons prijst 49ers' Drake Jackson - NBC Sports Bay Area en CA