mei 21, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Farhan Al-Zaidi onthult het gesprek van Gabe Kapler na de brandmanager van Giants – NBC Sports Bay Area en Californië

Farhan Al-Zaidi onthult het gesprek van Gabe Kapler na de brandmanager van Giants – NBC Sports Bay Area en Californië

Gabe Kapler werd vrijdag voor de tweede keer in vier jaar ontslagen door een MLB-team toen de Giants hem lieten gaan.

Maar het gesprek dat hij met Farhan Zaidi had naar aanleiding van de beslissing was productief, vertelde de president van honkbaloperaties van San Francisco aan verslaggevers.

“Ik heb een uur met hem gesproken”, zei Al-Zaidi vrijdag. “Ik had niet verwacht dat het gesprek zo lang zou duren.” “Ik denk dat ik niet anders van hem verwachtte, maar hij maakte het me heel gemakkelijk, of hij dat nu had moeten doen of niet. Hij wilde veel praten over mijn gedachten, mijn reacties. We hadden veel heen en weer .

“Het was niet echt een persoonlijk gesprek. Het was heel professioneel over wat er gebeurde en wat ik dacht dat we beter konden doen, wat ik dacht dat we beter konden doen.”

Kapler plaatste zaterdag zijn eerste openbare verklaring sinds zijn ontslag op zijn Instagram-account, waarin hij nadacht over zijn ambtstermijn bij de Giants als geheel – wat er mis ging, wat het team heeft bereikt en meer. Hij zei dat hij naar de toekomst kijkt, en uit zijn gesprek met Al Zaidi blijkt duidelijk dat Kapler zal proberen te leren van zijn tijd in San Francisco.

“Ik heb dit gesprek enorm gewaardeerd”, vervolgt Al-Zaidi. “Hij geeft echt om het bedrijf en probeert beter te worden, dus ik denk niet dat het voor iemand die hem kent een verrassing is dat hij meteen op zoek was naar feedback, zelfs op een moment waarop er veel ernst was. Ik dacht dat Het was een heel goed gesprek.”

READ  Ronald Acuña Jr. slaat twee homeruns, Spencer Stryder slaat er elf voor de Phillies

“Hij had tijd om met wat mensen bij de club te praten en afscheid te nemen van mensen, wat belangrijk is. Ik weet zeker dat hij dat de komende weken ook zal doen. Ik wil niet te veel over hem zeggen, maar Ik zal zeggen dat hij een volmaakte professional was.”

Nu zijn de Giants op zoek naar een nieuwe manager, met als doel die persoon aan te nemen vóór de start van het laagseizoen begin november. En nu Zaidi in 2024 het laatste jaar van zijn contract bij de Giants ingaat, hoopt hij zeker dat die gesprekken ook goed zullen verlopen.

Download en volg de Giants Talk Podcast