maart 29, 2024

Drew Tim van Gonzaga gaf na winst een interview vol scheldwoorden: ‘Goede st’

Drew Tim van Gonzaga gaf na winst een interview vol scheldwoorden: 'Goede st'

Gonzaga-ster Drew Tim trok de Bulldog’s kant naar het Circuit van 16 na de overwinning van zaterdagavond, in vulgaire taal tijdens de rust en na de wedstrijd.

Timmy scoorde 21 van de 25 punten in de tweede helft van de bovenste reeks Gonzaga versloeg negende reekshoofd Memphis 82-78 in de tweede ronde van de NCAA Championships zaterdagavond in Portland, Oregon.

Maar het was de motivatie van Tim in de eerste helft die Gonzaga, die in de eerste helft 10 punten achter stond, hielp om een ​​schokverlies te voorkomen.

In de eerste helft verzamelde de jonge aanvaller van 1,80 meter zijn Gonzaga-teamgenoten in het midden van het veld, wees naar een scorebord dat een vertraging van 10 punten in de eerste helft van het algemeen klassement liet zien en sprak een paar geselecteerde woorden.

De enorme Timme gaf aanvankelijk een gecensureerde versie van wat hij zijn halfgenoten vertelde.

“Ik geef geen F voor wat er aan de hand is”, vertelde Timmy na de wedstrijd aan een TBS-verslaggever op het veld, verwijzend naar zijn pittige gesprek in de eerste helft. “Wat er gebeurt aan het einde van een wedstrijd, of we nu verliezen of winnen. We komen er niet uit als dunne jongens. Laat alles op de grond. [Because] Nog eens 20 kunnen van jou zijn.

“Hé man, als je er helemaal voor gaat en we verliezen nog steeds … speel zonder spijt. We namen dat serieus en wonnen gelukkig. Geef de eer aan Memphis, ze hebben het echt ter sprake gebracht en de manier waarop ze hun seizoen hebben omgedraaid is zo cool. ”

READ  Aaron Rodgers: Het is interessant dat de handelsbesprekingen zonder mij lijken plaats te vinden

De 21-jarige kon zich echter het hele interview niet beheersen.

Timme, die ook werd geïnterviewd met teamgenoot Andrew Nembhard, herhaalde de krachtterm meerdere keren terwijl hem werd gevraagd naar de prestaties van Nembhard, die de laatste tijd 23 punten en enkele vrije worpen scoorde.

‘Ze hebben allemaal onzin over hem gepraat, en weet je wat, dat is wat we van hem verwachten. Breng ons naar huis. We snappen het, man. Goed, jongen.’

Nimbard waardeerde de vleierij en vond de beledigingen niet erg, en zei: “Man, ik hou van deze man.”