juli 27, 2024

Dolfijnen versus. Raiders: live updates, gamestatistieken, hoogtepunten en analyses voor NFL-week 11

Dolfijnen versus.  Raiders: live updates, gamestatistieken, hoogtepunten en analyses voor NFL-week 11

De Las Vegas Raiders en Miami Dolphins strijden tegen elkaar in het Hard Rock Stadium, en het waren Tua Tagovailoa en Co. die uitsprongen naar een 14-13 voorsprong tijdens de rust.

Tagovailoa gooide twee touchdowns op Miami’s eerste vier bezittingen, waarbij hij Tyreek Hill raakte met een score van 38 yard in het eerste kwartaal, en vervolgens Salvon Ahmed met een score van 11 yard laat in het tweede kwartaal. Aidan O’Connell had ook een mooie touchdown-worp en raakte Davante Adams diep in het veld voor een score van 46 meter laat in het eerste kwartaal. De verdediging van de Raiders was actief en dwong twee onhandige pogingen af ​​die in de eerste twee kwartalen tot twee velddoelpunten leidden.

Devon Atchani, die vandaag terugkeerde op het veld nadat hij uit de geblesseerde reserve kwam, liep in het eerste kwart een knieblessure op en het is twijfelachtig om terug te keren. Hill liep een handblessure op waardoor hij kortstondig moest worden uitgeschakeld, maar sindsdien is hij teruggekeerd in de wedstrijd.

De Dolphins hebben dit seizoen thuis gedomineerd, met 4-0 en een gemiddelde van 43,5 punten per wedstrijd en 516 yards aan totale overtreding per wedstrijd in thuiswedstrijden. Zullen de Raiders een manier vinden om een ​​verrassende overwinning te behalen en hun derde overwinning op rij te behalen? Of rollen de Dolphins in Miami? Volg mee in het liveblog hieronder, terwijl we deze matchup uitsplitsen terwijl deze plaatsvindt.