februari 2, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

De vrouw van Nick Jonas, Priyanka Chopra, beschrijft de tijd van haar te vroeg geboren dochter op de neonatale intensive care

Priyanka Chopra blikt terug op het eerste jaar van haar leven baby dochter leven, Ze gaf toe dat zij en haar echtgenoot Nick Jonas niet wisten of Malty het zou redden terwijl ze haar drie maanden in de gaten hielden op de neonatale intensive care.

“Ik heb dit hoofdstuk van mijn leven met mijn dochter echt beschermd”, zei Chopra tegen de Britse Vogue in het februarinummer. “Omdat het niet alleen om mijn leven gaat. Het gaat ook om dat van haar.” Het artikel werd net na de eerste verjaardag van haar dochter gepubliceerd.

Chopra en Jonas Er wordt een dochter geboren Op 15 januari vorig jaar door draagmoeder voortijdig in het volledige trimester van de zwangerschap.

Ik was in de OK [operating room] Toen het uitkwam, vertelde de ‘Quantico’-actrice aan Vogue tijdens een interview bij haar thuis terwijl ze met Malty speelde: ‘Ze was zo klein, kleiner dan mijn hand. Ik zag wat de intensive care-verpleegkundigen doen. Ze doen Gods werk. Nick en Ik stond daar terwijl ze werd geïntubeerd. Ik weet het niet.’ Hoe vinden ze eigenlijk wat ze nodig hebben? [in her tiny body] om het te intuberen.”

Priyanka Chopra deelt schattige nieuwe foto’s van Malti’s baby

De baby van Priyanka Chopra en Nick Jonas werd in het laatste trimester te vroeg geboren, maar is nu “gezond en bloeiend”.
(Priyanka Chopra/Instagram)

De volgende drie maanden, zei ze, brachten ze elke dag door met een Maltezer op haar of zijn borst voordat ze haar naar huis konden brengen.

READ  Tessa Thompson en Joseph Gordon-Levitt hebben betrekking op Lotus Ash - Deadline

“Ik wist niet of het zou werken of niet,” legde ze uit.

Chopra vierde dat de Maltezer nu “gezond en bloeiend” is, maar zei “als NICU-moeder” worstelt ze nog steeds om die zorgen over de gezondheid van haar dochter los te laten.

Klik hier om u aan te melden voor onze entertainmentnieuwsbrief

“De eerste keer dat ik een stevige hap kreeg [of food] Ze zei dat ze kokhalsde en ik denk dat ik haar heb vermoord”, eraan toevoegend dat haar moeder en schoonfamilie het kind zeer steunden en uitlegden dat zulke dingen normaal zijn voor kinderen.

“Maar omdat ik een moeder ben op de neonatale intensive care,” zei ze, “is de inzet erg hoog en moet ik hieruit zien te komen. Dat zal ik doen.”

Priyanka Chopra en Nick Jonas delen een één jaar oude zoon, Malty.

Priyanka Chopra en Nick Jonas delen een één jaar oude zoon, Malty.

Jonas die meedeed In het interview noemde ze het ouderschap “overweldigend”, maar zei dat er “niets beters” was.

Jonas, die onlangs op The Kelly Clarkson Show verscheen, zei dat hij en zijn vrouw een feest voor Malty hadden gegeven.

Klik hier voor de FOX NEWS-app

“We moesten iets vieren”, zei hij. “Ze heeft in het begin van haar leven een behoorlijk wilde rit gehad, dus we moesten het in stijl vieren. Zij is degene. Ze is mooi. Het is geweldig – de beste.”