maart 27, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

De thuistour van David Harbor en Lily Allen is erg bloemig

Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Weer een controversiële dag architectonisch overzicht Thuis rondleiding. Na, na Michaël Imperioli witte Lotus-Whisky Toen ik vorige week stopte bij de appartemententour in Manhattan, dacht ik niet dat ik nog verrast zou zijn door de woonruimte van een beroemdheid. Maar ik had het mis – helemaal verkeerd. deze week “Geopende deur” Uitgelicht David Harbor en Lily AllenEen huis in Brooklyn, en oh boy, is het … roze.

Als je het huis van Allen and Harbor binnenloopt, is de kans groot dat je bloemenbehang ziet, en jij zullen Ik vraag me af of ik in een levensgroot poppenhuis was. Terwijl de keuken overwegend wit en beige is, is de rest van het huis kleurrijk, te beginnen met de woonkamer of “tuinkamer”. Compleet met een groene fluwelen omkeerbare bank, bijpassende stoelen en accenten, en bloemenbehang, zal de woonkamer iedereen bekoren die ervan droomt om naar de Geheime Tuin te gaan zonder echt naar buiten te gaan. Het is behoorlijk indrukwekkend, maar de badkamer verdient echt een nadere inspectie.

“Toen ik in appartementen in New York City woonde, had ik alleen badkamers. Er was een toilet en een douche en een wastafel en een tandenborstel, ‘zei Harbor. “En nu heb ik een kamer waar je kunt douchen, of je kunt “Zeggen dat dit geen doorsnee badkamer is. In New York City zou dat een understatement zijn. De kamer is deels een bad en deels een zitkamer, en omvat een ligbad, twee roze stoelen, een open haard en toilet- gootstenen in stijl gemodelleerd naar die van de Franse koning Lodewijk XVI in Versailles en met zwanenkranen – een bevel van Harbor, zo lijkt het.” Ik vroeg om twee dingen op deze verdieping, zei de vertegenwoordiger voordat hij losliet advertentie Fotograaf in de badkamer. “Ik zei: ‘Ik heb zwanenkranen nodig.'” (Er is ook een grotere zwanenuitloop in de badkuip, of, zoals Allen het noemt, “papa’s grote zwaan.”) Deze details zijn allemaal de moeite waard om uit te pakken, maar de echte kopkraker is het bloementapijt.

READ  Jennifer Lewis zegt dat ze naast haar ster zal slapen op de Hollywood Walk of Fame

Ja dat is er tapijten over de bad. en de begeleider advertentie Artikel Hij verzekerde fans die zich zorgen maakten over dit detail dat “het toilet en de douche zich in een heel andere kamer bevinden.” Maar, met alle respect, ik maak me nog steeds zorgen over het kleed rond de badkuip – iets waar de CDC voor waarschuwt zijn website. Er is ook de grote roze koelkast, die volgens mij ook riskant is om op een kleed te zetten. Het paar weigerde te praten advertentie Wat er eigenlijk in zit, is de ‘koelkast uit de ruimte’, zoals Harbor het noemde, maar ik ben er niet helemaal van overtuigd dat de gigantische structuur geen cryogene pod is die wordt gebruikt om Austin Powers in leven te houden.

Het herenhuis heeft ook een hoofdslaapkamer zonder ramen, geverfd in flamingoroze, die Allen een ‘baarmoeder van het bed’ noemt, twee inloopkasten (raad eens wie groter is) en een mediaruimte met een tapijt met luipaardprint. En Bank met luipaardprint, persoonlijke sauna en koud dompelbad achterin. Ook al is het niet jouw smaak, het valt niet te ontkennen dat dit huis karakter heeft. van nature , internetten Dat is hij al verdeeld In zijn mening over het huis, maar ik denk dat we ons kunnen verenigen tegen het tapijt in de badkamer. Dit is gewoon vragen om moeilijkheden.