juli 27, 2024

De NBA-kampioen roept Kyrie Irving tijdens de wedstrijd Mavs-Celtics

Zondagavond verloren de Dallas Mavericks Game 2 van de NBA Finals van de Boston Celtics met 105-98 (in Massachusetts).

Kyrie Irving worstelde voor de tweede wedstrijd op rij en eindigde met 16 punten, twee rebounds en zes assists, terwijl hij 7/18 vanuit het veld en 0/3 vanuit een driepuntsbereik schoot in 41 minuten speeltijd.

Tijdens de wedstrijd stuurde NBA-kampioen Kendrick Perkins A mail Op X over Irving.

Zijn bericht kreeg in minder dan een uur tijd meer dan 2.000 likes en 95.000 impressies.

“Kerry is nog geen finalist”, schreef Perkins.

Irving is de op een na beste speler van het team en zat midden in een uitstekend ‘postseason’.

De NBA-kampioen van 2016 schiet echter 13/37 vanuit het veld en 0/8 vanuit een driepuntsbereik tijdens zijn eerste twee wedstrijden.

9 juni 2024;  Boston, Massachusetts, VS;  Dallas Mavericks bewaken Kyrie Irving (11) en aanvaller PJ Washington (25) na een wedstrijd tegen de Boston Celtics tijdens het derde kwartaal van Game 2 van de NBA-finale van 2024 in TD Garden.  Verplicht krediet: Peter Casey-USA TODAY Sports

9 juni 2024; Boston, Massachusetts, VS; Dallas Mavericks bewaken Kyrie Irving (11) en aanvaller PJ Washington (25) na een wedstrijd tegen de Boston Celtics tijdens het derde kwartaal van Game 2 van de NBA-finale van 2024 in TD Garden. Verplichte credits: Peter Casey-USA TODAY Sports/Peter Casey-USA TODAY Sports

De problemen van Irving zijn zelfs nog opmerkelijker omdat All-Star Luka Doncic zo goed heeft gespeeld.

Doncic sloot de nederlaag van zondag af met 32 ​​punten, 11 rebounds, 11 assists en vier steals, terwijl hij 12/21 vanuit het veld en 4/9 vanuit een driepuntsbereik schoot in 42 minuten speeltijd.

Het Celtics-team werd geleid door de NBA-kampioen van 2021, Jrue Holiday, die 26 punten, 11 rebounds, drie assists, één steal en één block scoorde, terwijl hij 11/14 vanuit het veld en 2/4 vanuit het veld schoot. driepuntsbereik.

9 juni 2024;  Boston, Massachusetts, VS;  Boston Celtics-bewaker Jrue Holiday (4) dunkt en scoort tegen de Dallas Mavericks tijdens de tweede helft van Game 2 van de NBA-finale van 2024 in TD Garden.  Verplichte credits: USA TODAY sportafbeeldingen

9 juni 2024; Boston, Massachusetts, VS; Boston Celtics-bewaker Jrue Holiday (4) dunkt en scoort tegen de Dallas Mavericks tijdens de tweede helft van Game 2 van de NBA-finale van 2024 in TD Garden. Verplichte creditering: USA TODAY Sports Images/USA TODAY Sports Images

De Mavs staan ​​nu in een 2-0-hole, maar Games 3 en 4 van de serie zullen thuis plaatsvinden in Dallas.