juli 16, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

De Jennifer Hudson Show begint in de herfst van 2022

De Jennifer Hudson Show begint in de herfst van 2022
Warner Bros. aangekondigd. (Eigendom van het moederbedrijf van CNN) op woensdag dat de Oscar- en Grammy-winnende artiest Jennifer Hudson Hij zal een talkshow uitzenden op Fox TV-stations.

“Ik heb veel meegemaakt in mijn leven; ik heb de hoogte- en dieptepunten gezien en zo ongeveer alles daartussenin, maar zoals mijn moeder altijd tegen me zei: ‘Als je denkt dat je alles hebt gezien’, zei Hudson in een verklaring.

“Mensen van over de hele wereld maken al vanaf het begin deel uit van mijn reis – twintig jaar geleden – en ik ben zo klaar om deel te nemen aan hun reis terwijl we zitten en praten over de dingen die ons allemaal inspireren en ontroeren”, voegde Hudson toe. “Ik heb altijd van mensen gehouden en kan niet wachten om op een dieper niveau contact te maken en het publiek de verschillende kanten te laten zien van wie ik ben, de mens, in ruil daarvoor. En ik zou niet gelukkiger kunnen zijn om het samen met zo’n geweldige team. We staan ​​op het punt om veel plezier te hebben en door elkaar geschud. dingen een beetje!”

Hudson werd voor het eerst beroemd als deelnemer aan “American Idol” voordat hij meerdere albums uitbracht en in 2006 de hoofdrol speelde in “Dream Girls”, een bewerking op groot scherm van de door Tony geprezen Broadway-musical.