februari 8, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

“De eerste verdiend, ik ga niet liegen”

``De eerste verdiend, ik ga niet liegen''

Slechte Mavericks Het stuk werd maandag erger toen Coach Jason Kidd en de Star Guards van start gingen Luka Doncic Beiden zijn binnen Verlies 116-106 naar mij Minnesota Timberwolves.

Na de wedstrijd was Kidd zichtbaar overstuur, maar beet op zijn tong op het podium.

“Ik ben hier omdat ik hier moet zijn”, zei Kidd tegen verslaggevers. “Ik heb al geld opgegeven, dus ik wil niet meer opgeven. Er zijn dus geen vragen. We gaan terug en kijken naar de tape om te zien hoe we kunnen verbeteren. Ze waren vanavond het betere team en we gaan vanaf daar verder.

“Bedankt voor uw komst.”

Dit was voor de Mavs-coach, die zijn mediaverplichtingen met het kortste fatsoen vervulde.

Beiden werden ontslagen met 2:00 over in het derde kwartaal en de Timberwolves namen een voorsprong van 85-71. Doncic protesteerde tegen het gebrek aan contact toen hij dacht dat hij een overtreding had begaan door een schot. Wat hij ook zei, het leverde niet één, maar twee snelle fluittonen op van scheidsrechter Rodney Mott, die hier eerder met Doncic was geweest.

Met de Mavs 14 jaar achter en hun geweldige bewaker weg, maakte Kidd van de gelegenheid gebruik om de officials een stem te geven. Hij werd weggestuurd door twee technieken van scheidsrechter Nick Bokhert.

Doncic is natuurlijk geen onbekende in het maken van technische fouten. Het was Op de tweede plaats in de competitie met 18 vorig seizoen en Onder de koplopers opnieuw in 2022-23. zelfs in Doncic gaf toe het is een veel klagen aan ambtenaren.

READ  Het transferportaal staat op het punt nog brutaler te worden wanneer de NCAA spelers toestaat om meerdere keren over te stappen

gracht Doncic is al eerder ontslagen Hij heeft duidelijk geen geduld voor zijn grieven. Het is niet verwonderlijk dat Doncic het niet eens was met de beslissing van Mott. Maar hij vond dat hij het eerste fluitsignaal verdiende.

“Misschien verdiende hij het, maar twee zeker niet”, zei Doncic tegen verslaggevers. “Hij verdiende de eerste, ik ga niet liegen. Maar zeker niet de tweede. Ik schrok echt toen ik werd weggestuurd.”

“Het was verbijsterend. Ik weet niet eens wat er aan de hand was. Toen ik hoorde dat ik eruit werd gehaald, dacht ik ‘dat was een verrassing’. Dus ik glimlachte gewoon.”

Hoewel er een probleem is, zijn afhalen niet de eerste zorg van de Mavericks. Ze gingen het seizoen in in de hoop een sprong te maken in het klassement van de Western Conference. Het verlies van maandag was zijn tiende in 16 wedstrijden en de Mavericks zakten onder de 0,500 in 15-16. Dat was maandag goed voor de 10e in de West.

Luka Doncic was verrast dat hij maandag van het veld werd gestuurd. (Matt Crone/Reuters)