juni 22, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Dallas Cowboys QB Dak Prescott wil spelen tegen Minnesota Vikings, maar niet ‘helemaal mijn beslissing’

FRISCO, Texas – al was het maar Doug Prescott, zal de Dallas Cowboys quarterback zondag spelen tegen de Minnesota Vikings, ondanks dat het kalf hem de afgelopen twee dagen beperkt tot training.

“Wetende dat dit een lange reis en een lang seizoen is, weet ik niet of dit mijn hele einde is, maar ik ga de dingen controleren die ik beter kan doen”, zei Prescott donderdag. “Elke dag word ik beter. Dat is het belangrijkste. Ik concentreer me erop om het morgen weer te doen.”

Prescott en Rehabilitation Director Britt Brown zal deel uitmaken van het besluitvormingsproces, zei Prescott. Prescott werkte nauw samen met Brown en hield toezicht op zijn revalidatie bij een rechterenkelfractuur en verhuizing en trainingskamp na zijn terugkeer van een latissimus-verrekking op zijn rechterschouder.

Coach Mike McCarthy zei dat de Prescott tijdens de training een aantal “poorten” moest vrijmaken om te spelen, en de quarterback zei dat hij geen idee had wat het was.

“Ze vertelden me niet wat ik onder de knie wilde krijgen”, zei Prescott. “Natuurlijk vertrouw ik mezelf, ik vertrouw mijn lichaam, ik vertrouw wat ik denk, maar ik vertrouw ook de coaches en Brit, Jim. [Maurer] En volledig opleidend personeel. We steken hier veel in. Ik leg veel op mijn lichaam en zorg goed voor mezelf.

“Maar ze weten het. Ze weten hoe deze werken. Voor de eerste keer dat ik met zoiets te maken heb, blijkbaar aan mijn enkel, wil ik er slim en voorzichtig mee zijn. Maar zoals ik al zei, het gaat elke dag beter met mij dan ik de dag ervoor deed. Ik vind het enorm.’

READ  Aziatische aandelen China Asset Relief richt zich op Chinees-Amerikaanse onderhandelingen

Prescott simuleerde quarterback-drops, roll-outs en verandering van richting, waardoor een langdurige revalidatieperiode voorafgaand aan de training werd overwonnen.

“Vandaag heb ik ervoor gepusht. Vandaag, ja, ik ga niet voor de helft of 75% – ik ben voor alles gegaan. Als er iets gaat gebeuren, ga ik het vandaag doen,” zei hij. “Maar ik moest de hele reis beseffen, ik heb het gedaan.

Prescott heeft alleen teamfoto’s gemaakt tijdens wandelingen Cooper Rush Het eerste elftal in de praktijk heeft de afgelopen dagen actie ondernomen. McCarthy zei dat als Prescott speelt, het team zal overwegen om dit seizoen voor het eerst drie quarterbacks te dragen.

Prescott zei dat hij vorige week niet had kunnen spelen nadat hij een blessure had opgelopen bij de overwinning op de New England Patriots op 17 oktober. Hij bracht de Pi-week door met dagelijkse behandeling en zei dat hij dacht dat het mogelijk was om deze week maandag te spelen. Prescott merkte op dat hij geen specifieke beweging had die hem moeite zou geven, en dat hij zelfs op lage trainingsuren comfortabel zou spelen.

“Blijkbaar zit ik al een tijdje in deze misdaad. Ik zat net buiten het kamp en kwam eruit zoals ik deed,” zei Prescott, verwijzend naar zijn poging om de 403-yard over te steken tegen Tampa in week 1. “Ik zei vandaag. Als je me ziet oefenen met lezen, is het soms alsof je de dingen van achteren beter bekijkt, de wedstrijd bekijkt. Ik ken al mijn metingen, ik ken alle tests en ik weet wat we proberen te doen met dit spelplan. Het gaat niet veranderen of ik beperkt ben of niet.”

READ  Bekijk vandaag asteroïde 2023 BU langs de aarde passeren in deze gratis webcast

De tijd van het seizoen zou een rol kunnen spelen in de beslissing van de Cowboys om zondag hun zevende wedstrijd in 17 wedstrijden te spelen. Als het laat in het seizoen of de play-offs is, zal Prescott spelen.

“Het is geen vraag, het is geen 100% vraag”, zei hij.

De Cowboys hebben geen normale training op vrijdag, de dag van de wedergeboorte, maar Prescott wil dat het team zaterdag deelneemt aan een uitgebreide wandeling voordat ze naar Minnesota vliegen.

“Er is een groter geheel. Het is meer dan alleen een spel als dit”, zei hij. “De waarheid is dat ik niet wil dat het deze week voorbij is. Zoals ik je vertelde over mijn schouder op trainingskamp: ik wil alles scheren en ik ben gezond en klaar om te gaan. Dus ik denk niet aan spelen dit, we hebben deze gesprekken vandaag niet.”