april 26, 2024

Cowboys bij Broncos Points: live-updates, tv-kanaal, livestream, wedstrijdstatistieken van het voorseizoen op zaterdag

Hoewel de Dallas Cowboys en Denver Broncos niet de meerderheid van de Novices speelden in de opener van zaterdag, had Denver nog steeds veel offensieve vuurkracht dankzij de tweede quarterback Josh Johnson. Beginnend op de plaats van Russell Wilson (rust), gooide Johnson twee touchdown-passen in de eerste helft om Denver een 17-0 voorsprong te geven bij de rust.

De aanbevolen pass was een 40-yard hit voor Brandon Johnson, zoon van voormalig MLB-speler Charles Johnson, toen de ontvanger de pass langs de linkerzijlijn blokkeerde om de aanval van Denver op te zetten. Johnson vond toen Seth Williams om drie keer later een werf te rennen om de Broncos met 7-0 op voorsprong te zetten.

Johnson vond ook dat Kendall Hinton 24 yards scoorde in een regenboog touchdown pass om Denver een 14-0 voorsprong te geven. Hij ging 16 van 24 voor 172 yards en twee touchdowns in de eerste helft (nominaal 120,2).

Cooper Rush begon in Cowboys in plaats van Dak Prescott (de rest). 9 van 17 ging voor 70 yards en een onderschepping in de eerste inning, de onderschepping kwam op een vierde pass in het eerste kwart. Veel beginners zaten in Dallas (20 in totaal). Dallas heeft negen strafschoppen in de eerste helft.

Er zijn tal van kampgevechten die centraal zullen staan ​​in de tweede helft van de tilt van zaterdag, dus houd ons in de gaten voor het liveblog van alle actie!