CONCACAF W Championship – Groep A: VS vs Mexico

uitzendtijd: 22.00 uur ET / 21.00 uur ET
Officiële starttijd: 22.00 uur ET / 21.00 uur ET

Vanaf de elfde tegen Mexico: 18- Casey Murphy; 2- Ashley Sanchez, 4- Becky Sauerbrunn (kapitein), 5-Kelly O’Hara, 10-Lindsey Horan, 11-Sofia Smith, 12-Naomi Germa, 13-Alex Morgan, 14-Emily Sonnett, 17-Andy Sullivan, 23-Midge Pierce

Subs beschikbaar: 1- Alyssa Naher, 3- Alana Cook, 6- Trinity Rodman, 8- Sophia Huerta, 9- Mallory Pugh, 15- Megan Rapinoe, 16- Rose Lavelle, 20- Taylor Cornick, 21- Aubrey Kingsbury, 22- Kristi Moyes

Niet beschikbaar: Ashley Hatch, Emily Fox

spelnotities | Vijf dingen om te weten – Mexico

• USWNT maximale startnummers XI (inclusief deze wedstrijd): Sauerbrunn (205), Morgan (194), O’Hara (156), Horan (114), Sonnett (68), Sullivan (30), Smith (19), Bourse (18), Cook (13), Sanchez (12 ) , Duitsland (4)
  • De basisopstelling tegen Mexico bestaat uit zeven verschillende spelers van de XI die op 7 juli aan de USA-wedstrijd tegen Jamaica begonnen: Murphy voor Naher in doel, O’Hara, Sauerbrunn en Sonnett tegen Cook, Fox en Huerta in de verdediging, en Sullivan voor Lavelle in middenveld. , Morgan en Boris in de aanval op Hatch en Pugh.
  • Horan en Smith beginnen aan hun derde opeenvolgende wedstrijd in het Concacaf W Championship 2022, terwijl Purce en Sonnett aan hun eerste wedstrijd van het toernooi beginnen.
  • Deze basisopstelling is gemiddeld 28 jaar en 74 caps per speler, met vier spelers – Sauerbrunn, Morgan, O’Hara en Horan – met meer dan 100 caps en twee – Murphy en Girma – met individuele totalen.
  • Vijf spelers in deze startende opstelling stonden in de laatste wedstrijd van USA tegen Mexico, dat de USA op 5 juli 2021 met 4-0 won, in East Hartford, Connecticut. Horan scoorde het eerste doelpunt met een krachtig schot in de zesde minuut, terwijl ook O’Hara en Sauerbronn aan de wedstrijd begonnen. Sonnett en Morgan kwamen als vervangers in wat de laatste act van het team was voordat de Olympische Spelen van 2021 van start gingen.
  • Verdediger en aanvoerder Becky Soerbrunn Je verdient het 205De tiende Hoed omdat ze de kapitein van de VS is voor 34De tiende tijd. Dit wordt 20 SauerbrunnDe tiende VS carrièremaximum in Wereldbeker en Olympische kwalificaties, gespeeld in Wereldbekerkwalificaties in 2010, 2014 en 2018, Olympische kwalificaties in 2012, 2016 en 2020 en nu het Concacaf W Championship 2022.
  • Een keeper Casey Murphy Ze zal voor de tweede keer starten in de Concacaf W waar ze haar zesde algemene titel voor de VS pakte. Murphy heeft vier eliminaties gevochten in haar vorige vijf wedstrijden, waarvan de eerste was op haar debuut tegen Australië op 27 november 2021, met een 3-0 overwinning op Matildas in Sydney.
  • Ashley Sanchez Het zal ervoor zorgen dat ze meteen begint, aangezien ze haar zesde carrière begint in wat haar 12e zal zijnDe tiende De dop is over het algemeen voor de VS. Sanchez scoorde de derde assist van haar carrière in de overwinning van de VS op Jamaica en zou er 10 . van makenDe tiende Openbare verschijning van de Verenigde Staten van Amerika. Ze zal nu in elke Amerikaanse wedstrijd verschijnen sinds de vriendschappelijke wedstrijden van november 2021 in Australië.
  • verdediger Kelly O’Hara Ze keert voor de tweede keer in dit toernooi terug in de basisopstelling en maakt 156De tiende Internationaal debuut, overtreft Michel Akers en Kristen Press om 22 . in bezit te nementweede afkorting In de maximale lijst van de USWNT aller tijden. O’Hara was direct betrokken bij het scoren in elk van haar laatste twee wedstrijden voor de Verenigde Staten, scoorde haar derde internationale doelpunt in de overwinning op Colombia op 28 juni als invaller in de tweede helft en zorgde voor het tweede doelpunt van Alex Morgan tegen Haïti in de opener. W Concacaf kampioenschapswedstrijd.
  • Lindsey Horan Ze zal voor de derde keer starten in het Concacaf W-kampioenschap en 114 . bereikenDe tiende Internationale uitstraling. Horan, die de VS leidde met zes doelpunten in de CONCACAF-kwalificatiewedstrijden van 2020, scoorde acht doelpunten en acht assists in 16 carrièrewedstrijden in CONCACAF-kwalificatiewedstrijden.
  • Sophia Smith Je verdient 19De tiende Smith begon haar negende carrière in 2022 en leidde de USWNT met zeven doelpunten in het jaar en scoorde een brace in de eerste acht minuten van de 5-0 overwinning van de VS op Jamaica op 7 juli. Haar doelpunt in de vijfde minuut blijft het snelste doelpunt van een speler in dit toernooi.
  • tweeëntwintig jaar Naomi Germa Ze zal haar tweede opeenvolgende debuut voor de VS maken terwijl ze haar vierde carrièretitel grijpt. Girma speelde de volle 90 minuten in de overwinning van de Verenigde Staten op Mexico en scoorde haar eerste internationale assist, waarbij ze in de vijfde minuut een doelpunt maakte van haar oude vriend en voormalige Stanford-teamgenoot Sophia Smith.
  • Na het scoren van een brace in de openingswedstrijd van de Verenigde Staten tegen Haïti, Alex Morgan Ze keert terug naar haar basisopstelling 194De tiende Internationale uitstraling. Een dubbel tegen Haïti was zoals Morgan Het 29e spel met meerdere doelstellingen en het op twee na beste spel in de geschiedenis van de VS. Ze heeft nu 21 doelpunten gescoord in 21 USWNT-kwalificatiewedstrijden en deed mee aan de wedstrijd tegen Mexico nadat ze scoorde in de laatste vijf opeenvolgende CONCACAF-kwalificatiewedstrijden waarin ze speelde, een reeks die helemaal teruggaat tot de WK-kwalificatiewedstrijden van 2018.
  • Negen van de 117 internationale doelpunten die Morgan in zijn carrière heeft gemaakt, waren tegen Mexico. Het enige land waar ze vaak tegen heeft gescoord is Japan (12 goals), terwijl ze ook negen goals heeft gemaakt in haar carrière tegen Canada.
  • Emily Sonnet Ze zal haar debuut maken in het Concacaf W-toernooi van 2022, waar ze 68 voor haar wintDe tiende carrière dekking. Dit is het vierde CONCACAF-kwalificatietoernooi voor Sonnett, die op 7 juli deelnam aan de overwinning van de VS op Jamaica tijdens de rust.
  • Andy Sullivan Ze keert op 30-jarige leeftijd terug naar de startopstelling in de VSDe tiende Het maximum voor haar carrière want ze komt voor de achtste keer in het jaar en tweede in het toernooi. Sullivan speelde de volledige 90 minuten in de openingstitel van de VS op Haïti, vijfde dit jaar op de USWNT in totaal gespeelde minuten met 526.
  • rechtdoor Midge Pierce Ze zal haar derde en eerste optreden in het Concacaf W Championship maken, waar ze 18 jaar wintDe tiende De dop is over het algemeen voor USWNT. Dit wordt de tweede start van het jaar voor Purce, die hun tweede doelpunt scoorde in 2022 in de laatste fase van de overwinning van de VS op Haïti op 4 juli.
  • Eenentwintig spelers zijn beschikbaar voor de VS voor deze wedstrijd tegen Mexico, aangezien aanvaller Ashley Hatch niet beschikbaar is na een spierverrekking in haar been tegen Jamaica op 7 juli. Emily Fox bij COVID-protocollen.