mei 4, 2024

College football-uitslagen, live updates: Louisville-Miami, Oklahoma-BYU en meer

We zijn in de laatste twee weken van de reguliere competitie aangekomen en er valt nog veel te beslissen.

Met vijf ongeslagen teams en vier met één nederlaag kon de College Football Playoff-race vele kanten op gaan. De titelraces van de conferentie staan ​​op het spel en er staan ​​meer dan twintig teams op het punt om in aanmerking te komen voor een bowl.

De wedstrijdweek staat voor de deur en de trainingscarrousel is al op gang gekomen, dus we gaan een veelbewogen voetbalweekend tegemoet.

Dit is wat we zaterdagochtend vroeg zien:

Tijd: middag | Televisie: ABC | Lijn: Miami -1 | Totaal: 46,5

Louisville kan een plek veroveren in het ACC-titelspel met een overwinning op Miami. De Cardinals zijn 9-1, maar dit is hun derde echte wegwedstrijd dit seizoen. Voor Miami was het opnieuw een seizoen van op en neer gaan onder Mario Cristobal. De Hurricanes deden vorige week een pittige poging tegen Florida State, maar verloren met 27-20. Welke motivatie zal er deze week zijn van de kant van Miami?

Live-updates

• Yahoo Sport

Louisville leidt met één FG in Coral Gables.

Touchdown Maryland! De Terrapins vinden de eindzone opnieuw tijdens een korte Billy Edwards TD-run. Sporten op Collegepark!

De Aggies spelen nu tegen Abilene Christian in hun eerste wedstrijd zonder Jimbo Fisher. Moose Muhammad zorgde voor A&M’s hoogtepunt van de dag.

Maryland scoorde vlak voor rust en zette opnieuw een respectabele drive neer.

Hier is de scorebordupdate met de eerste speelronde tijdens de pauze:

Touchdown Louisville! Het is een grote touchdown als lijnwachter Trevonte Sylvester uitbreekt voor een gemakkelijke TD-vangst. Het extra punt was niet goed, waardoor Miami bij rust op voorsprong zou komen.

Will Ferrin van BYU maakte een velddoelpunt van 49 meter om de helft te beëindigen.

• Louisville trekt zich terug en nadert de rode zone van Miami. Nog één minuut te gaan in de eerste helft.

READ  Alex Jones getuigt in smaadproces dat het bloedbad van Sandy Hook "100% echt" was