Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

College football scores, rankings, hoogtepunten: Clemson, USC begint langzaam ongeslagen te worden.

Terwijl week 6 een zeldzame zaterdag was waar een top 10-team ongeslagen bleef, hadden de topteams van het land het niet gemakkelijk, omdat een aantal zware favorieten in het hele land voor een verrassing zorgde. Na wat aanvankelijke problemen, de No. 1 Alabama, nee. 5 Clemson en nee. 6 Alle drie de USC-teams blijven ongeslagen in de aanloop naar de grote conferentiewedstrijden van volgende week.

Clemson vocht bijna het hele tweede kwart tegen Boston College tot een 3-3 gelijkspel voordat de Tigers uiteindelijk de eerste touchdown van de wedstrijd scoorden in de laatste minuut van de eerste helft om met 31-3 te winnen. Hoewel de Tigers defensief domineerden, was het duidelijk dat zelfs in de overwinning van 28 punten, de aanval nog steeds een werk in uitvoering was; Clemson kwam tot een totaal van 364 yards en scoorde zeven keer. De Tigers reizen volgende week naar de staat Florida.

Evenzo versloeg USC de staat Washington met 30-14 dankzij zijn verdediging. De Trojanen verspeelden een vroege 10-0 voorsprong door back-to-back touchdown drives toe te staan ​​in het tweede kwartaal. Vanaf dat moment hielden ze Washington State puntloos op de volgende acht bezittingen om de wedstrijd af te sluiten. Volgende week nr. 11 Travis Tye leidde de aanval met 149 yards haasten en een touchdown op 28 draagt ​​voor de Trojanen tegen Utah. De Utes verloren zaterdag met 42-32 bij UCLA, maar konden USC een nog zwaardere test geven.

Buiten de top 10 overwon NC State het verlies van quarterback Devin Leary en versloeg Florida State 19-17. De Wolfpack versloeg de Seminoles met 16-0 in de tweede helft, met Leary aan de zijlijn met zijn arm in een mitella.