mei 18, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Chris Rock rekent af met “selectieve woede” en sleept de Oscars in de wacht in een speciale livestreaming op Netflix

Chris Rock rekent af met “selectieve woede” en sleept de Oscars in de wacht in een speciale livestreaming op Netflix

(CNN) Chris Rock Eindelijk wonnen de Oscars en schreef Netflix geschiedenis op zaterdag, met het eerste wereldwijde livestreaming-evenement van het platform.

“Ik ga vanavond proberen een show neer te zetten zonder iemand te beledigen. Ik ga mijn best doen, want je weet nooit wie beledigd kan raken”, zei Rock bij het openen van zijn set vanuit Baltimore. “Mensen zeggen altijd woorden die pijn doen… iedereen die woorden zegt die pijn doen, is niet in het gezicht geslagen.”

Na die snelle, voor de hand liggende verwijzing naar Will Smith die hem vorig jaar op het podium bij de Oscars sloeg, bewaarde Rock zijn grappen over het incident tot de laatste 10 minuten van de show.

‘Jullie weten allemaal wat er met mij is gebeurd, waar Shug Smith werd geraakt,’ zei Rock. “Het doet nog steeds pijn. Ik heb ‘Summer’ in mijn oor. Maar ik ben geen slachtoffer, schat. Je zult me ​​nooit zien huilen bij Oprah of Gael… Ik heb die hit als Pacquiao.”

Rock suggereerde dat Smiths reactie op een Oscar-grap over zijn vrouw, Jada Pinkett Smith, meer over hun relatie ging dan over hem.

“Ik hou van Will Smith, mijn hele leven,” zei Rock. “Ik heb mijn hele leven geworteld voor Will Smith … Nu kijk ik naar Emancipation om hem te zien schreeuwen.”

Smith speelt een tot slaaf gemaakte man in het periodedrama Emancipation.

Rock zei dat mensen hem vroegen: “Waarom heb je die avond niets gedaan?” ‘Omdat ik twee ouders heb. Weet je wat mijn ouders me hebben geleerd? Vecht niet waar blanken bij zijn.’

READ  Wat te verwachten te midden van kapselgeruchten, HBO Max Rebranded

Met de titel ‘Chris Rock: Selective Rage’ behandelde de cabaretier in de eerste 50 minuten van de special een breed scala aan onderwerpen, waaronder verslaving, abortus, racisme in Amerika, Meghan, de hertogin van Sussex, de familie Kardashian en ‘wakker worden’. .”

“Ik heb er geen probleem mee om op te staan. Ik heb er helemaal geen probleem mee. Ik ben helemaal voor sociale rechtvaardigheid. Ik ben er helemaal voor dat gemarginaliseerde mensen hun rechten krijgen. Het ding dat ik heb is selectieve woede.” .” zei Rots. “Je weet waar ik het over heb. De ene persoon doet iets en het wordt geannuleerd. Een andere persoon doet precies hetzelfde, niets. Je weet waar ik het over heb… het soort mensen dat liedjes van Michael Jackson speelt maar je speelt geen R. Kelly. Dezelfde misdaad, een van hen heeft betere liedjes. ‘

“Chris Rock: Selective Outrange” was het eerste live streaming-evenement van Netflix.

Over het verdelen van het land gesproken, Rock zei: “Amerika bevindt zich momenteel in een vreselijke situatie.”

“We zijn erger geworden dan Oekraïne. Ja, ik zei het. Weet je waarom? Omdat Oekraïne verenigd is en Amerika duidelijk verdeeld is”, grapte Rock. “Als de Russen nu hier zouden komen, zou het halve land zeggen: ‘Laten we naar ze luisteren.'” We zitten nu in een slechte situatie.”

Rock gaf zich ook over aan zijn romantische leven en zei dat toen hij merkte dat zijn kussenslopen vies waren, hij besefte hoeveel vrouwen met mannen doen.

Hij zei: “Ik probeer met vrouwen van mijn leeftijd te daten, die 10 tot 15 jaar jonger zijn dan ik.” “Haat de speler niet, haat het spel. Ik ben niet rijk geworden of in vorm gebleven om over Anita Baker te praten. Ik probeer dat te doen … Doja Cat.”

READ  "RRR" debuteert; De Batman-film stijgt naar $ 673 miljoen vanaf de WW Box - Deadline

De show was de zesde stand-upspecial van Rock en zijn tweede op Netflix na Tamborine uit 2018, geregisseerd door Bo Burnham.

Het pre-show evenement begon met cabaretier Ronnie Ching live vanuit Los Angeles die het publiek vertelde: “We hadden dit allemaal kunnen bedenken en het zou niemand iets kunnen schelen, maar we doen het voor een nobel doel: om eindelijk te proberen traditionele televisie en zet het daar neer. “Van zijn ellende. Sterker nog, als je serieus luistert, hoor je babyboomers hun nieuwste kabelabonnementen opzeggen.”

Er was ook een speciale aftershow met comedians Arsenio Hall, Dana Carvey, David Spade, Yvone Orji en meer.