juni 17, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Central California RB Tybo Rogers verbreekt verbintenis met Washington

Central California RB Tybo Rogers verbreekt verbintenis met Washington

Bakersfield (Californië) running back Tibo Rogers Op weg naar Pac-12.

Rogers kondigde enkele ogenblikken geleden zijn verbintenis met Washington aan en kende zijn eerste jaar als coach toe Calin Deborah Zijn eerste verbintenis in de klasse van 2023.

De grootste reden om voor Washington te kiezen was omdat ik zowel de dekmantel van de familie als de authenticiteit van de coaches voelde: “Zei Rogers.

Lee Marks Hij had een punt bij het rekruteren van Rogers – hij werd in november eerst opnieuw aangeboden in Fresno en vervolgens kort na aankomst in Washington opnieuw aangeboden aan Rogers.

Rogers zei dat de hele crew, Marks, Debor en William Inge, een grote rol speelden in zijn beslissing met aanzienlijke hulp van de nieuwe speler-personeelsmanager. Courtney Morgan Zijn focus en connecties zijn in heel Californië.

Ik realiseerde me toen ik sprak met de hele technische staf in Washington toen ik daar was op Junior Day, dat is waar ik wil zijn”, zei Rogers.

Dus Rogers vertelde Marks maandag dat hij een Husky wilde worden.

“De eerste coach die ik het vertelde was coach Marks en hij was erg enthousiast over mij”, zei Rogers.

Rogers zei dat zijn familie heel blij was met zijn beslissing.

“De reactie van mijn familie was dat ze heel blij voor me waren”, zei Rogers.

Rogers zei dat hij van plan is in januari in Seattle aan te komen en van plan is om de klas van 2023 te helpen.

READ  CJ Gardner-Johnson van de Eagles had een nierscheur

Ik zal er vroeg bij zijn en proberen mijn kleine broertje te rekruteren en hopelijk zal hij de beste rekruut in de klasse van 2023 zijn,” zei Rogers.

Rogers zei dat hij niet geïnteresseerd was in afstand toen hij zich realiseerde dat Washington de plek voor hem was.

“Het was in het begin een grote factor, maar ik wilde kiezen wat het beste voor mij en Washington is”, zei Rogers.

Rogers verkoos husky’s boven optredens uit Arizona, Boston College, Colorado, Fresno State, Nevada, Oregon, San Diego State, San Jose State, University of California, Los Angeles, University of Southern California, Utah en Washington State.

Hij zei dat hij zijn werving had stopgezet.

“Ik ben klaar met de hits”, zei Rogers. “Het geeft me veel voldoening om te weten dat ik me daar geen zorgen meer over hoef te maken en te weten dat ik me zorgen kan maken over mijn volgende seizoen.”

Toen hij jong was, rende hij voor 1.246 yards met 10 touchdowns en kreeg 31 passen voor 614 yards en zes touchdowns. Verdedigend voegde hij 31 tackles, drie onderscheppingen en een paar onhandige terugvorderingen toe.

In het seizoen was het Cal Hi Sports valt de eerste staat en speler van het jaar in zijn competitie aan.

Rogers heeft een beoordeling van drie sterren in de door de industrie gegenereerde 247Sports Composite Rankings, en Rogers behaalde in 2023 een back-to-back 99e plaats op nationaal niveau en een potentiële 64e in Californië.

READ  De Dodgers komen er snel achter dat Shohei Ohtani van details houdt