april 19, 2024

Bengalen vs. Ravens-score: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, analyse voor 2023 NFL Playoffs Wild Card Game

Bengalen vs.  Ravens-score: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, analyse voor 2023 NFL Playoffs Wild Card Game

In een weekend waarin geen voorsprong veilig was, kwamen de Baltimore Ravens tot een rally van een 9-0 achterstand om een ​​10-9 voorsprong te nemen op de Bengals in Super Bowl Wild Card Weekend.

Vertrouwend op conditie aan beide kanten van de bal, klauwden de bezoekende Ravens zich een weg terug in het spel na de eerste 15 minuten te hebben gedomineerd. Baltimore beantwoordde de 7-yard touchdown-vangst van Ja’Mar Chase vroeg in het tweede kwartaal met een drive van 17 play die eindigde met J.K. De 2-yard touchdown-vangst van Dobbins was afgetopt. Dobbins en teamgenoot Gus Edwards combineerden 61 yards op 14 dragers in de eerste helft.

De keiharde verdediging van Baltimore draaide de bal om na een onhandige poging van rookie tight end Hayden Hurst. Het leidende velddoelpunt van Justin Tucker zorgde vlak voor rust voor de oogst. Na een achterstand van 107-25 in het eerste kwartaal, overtrof Baltimore Cincinnati met 112-20 in het tweede kwartaal.

Na vroeg te hebben geworsteld, zette de verdediging van Baltimore uiteindelijk druk op Burrow en verloor opnieuw een aanvallende lijnwachter toen Jonah Williams de wedstrijd verliet in het tweede kwartaal. Burrow had drie zakken terwijl hij tijdens de eerste helft 14 van de 19 ging voor 122 yards.

Welk team komt zondagavond als beste uit de bus? Bekijk hieronder ons liveblog van de aftrap hieronder.