oktober 5, 2022

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Baker Mayfield maakte zich geen zorgen over de beslissing van de quarterback

NFL: AUG 17 Patriots Panthers Joint-Practice

Getty Images

De competitie gaat verder tussen Baker Mayfield En de Sam Darnold, zonder tijdschema voor de besluitvorming. De Panthers-coach Matt Roll zei dat het team de zaken in ieder geval voor de tweede wedstrijd voor de start van het seizoen zal laten gaan.

“Als we het weten, wij wetenDarren Gantt stak over vanaf het teamterrein, zei Roll. “Het kan twee weken zijn; het kan nu zijn. Ik weet dat dit niet het antwoord is dat jullie willen. We zorgen er alleen voor dat we accuraat zijn.”

Mayfield voelt zich elke dag comfortabeler en het zou een verrassing zijn als hij de baan niet zou winnen. Maar de vorige eerste algemene selectie houdt zich niet bezig met de beslissing van het team.

“Om eerlijk te zijn, ik maakte me geen zorgen over wanneer de beslissing zou worden genomen of zoiets, in termen van het schema”, zei Mayfield. “Ik probeerde gewoon mijn hoofd te laten zakken en het dag voor dag aan te pakken, en dat was de manier waarop zowel Sam als ik dachten.

“Hoe kunnen we aan het einde van het kamp de beste bal spelen en er goed mee omgaan? Ik heb het al eerder gezegd: de kleedkamer en het etablissement zullen verdwijnen als de QB-kamer beweegt, en zolang we naar rechts rijden, ondersteunen elkaar, zullen er goede dingen gebeuren. Dus we maken ons geen zorgen over wanneer dat zal gebeuren, we proberen gewoon elke dag beter te worden.”

Zoals Gantt zei, was de quarterback-battle van de Panthers een van de meest burgerlijke competities in de voetbalgeschiedenis. Mayfield Darnold-ondersteuning, Darnold Mayfield-ondersteuning.

READ  Joe Gibbs Racing presenteert Kyle Busch's 2023 statusupdate

Mayfield maakte een late start en kwam pas op 6 juli tot een deal van Cleveland, maar heeft dit sindsdien goedgemaakt.

“Nu ben ik op het punt waar ik me echt op mijn gemak voel voor mezelf”, zei Mayfield. “Ja, ik ben op een geweldige plek. Er zijn natuurlijk altijd kleine dingen die je probeert te verbeteren. Het is nooit tevreden. Ik ben er niet achter gekomen.”