april 26, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Atletico Madrid 0-0 Manchester City (0-1 totaal): Champions League kwartfinale, tweede etappe – live reactie! | Champions League

22:03

Fulltime: Atletico Madrid 0-0 Manchester City (wederom: 0-1)

gluren! gluren! peeeeeeeeeeep! Het was allemaal voorbij in het Wanda Metropolitano, toen Manchester City doorging naar de halve finales van de Champions League. Hun spelers vieren feest met een grote groepsknuffel voordat ze hun fans gaan begroeten.

22:01

90 + 12 minuten: Ake maakt een prima schot van Suarez in het strafschopgebied van City en redt vervolgens Ederson van Correa. Prachtig!

22:00

90 + 9 minuten: De bal werd richting het City-doel geduwd, maar Ederson nam een ​​duidelijk schot en viel met een impact. zal leven. Aan de zijlijn juicht Simeone de Atletico-fans toe.

Hij pauzeerde even om het veld op te gaan en gaf zijn speler Stefan Savic een schrille stem, die hem wanhopig vertelde te kalmeren en door te gaan met het spel. Nogmaals, ik kan niet genoeg benadrukken hoe leuk dit is. Phil Foden is een hilarische fit die lacht om Simeone… die ook geboekt is.

21:57

90 + 8 minuten: Joao Cancelo kreeg een gele kaart voor een misdrijf aan de linkerkant van het strafschopgebied van City. Vrije trap voor Atletico in een zeer gevaarlijk gebied.

21:55

90 + 7 minuten: Sterling speelt in Gundogan, die zeker lijkt te scoren, maar Oblak valt terug om briljant te redden.

21:54

90 + 3 minuten: Ik denk dat het alleen door een fout op Fernandinho was dat ze werd geboekt, maar ik weet het niet zeker. en wat is dat? Nu gaat Riyad Mahrez het boek in om tijd te verspillen.

Manchester City-speler Fernandinho (links) wordt betrapt door Matthews Cunha van Atletico Madrid (tweede van links). Foto: Pierre-Philippe Marcot/AFP/Getty Images

21:52

90 minuten: Felipe verliest volledig terrein nadat hij van het veld is gestuurd en een achterkamermedewerker bij Atletico moet hem wegslepen. Met een enorme funk bestormt hij de tunnel. Dit is enorm leuk.

21:51

89 minuten: Phil Foden wordt getackeld door Felipe en raakt geblesseerd aan de zijlijn. Stefan Savic rent snel om te proberen hem overeind te slepen. Dit brengt een teamclash met zich mee waarbij veel spelers en staf van beide teams betrokken zijn.

Het lijkt erop dat Savic iemand greep maar een gele kaart kreeg. Nathan Ake kreeg ook een gele kaart, terwijl Philby een tweede geel kreeg voor de oorspronkelijke overtreding op Phil Foden. Dit is het soort scènes dat we allemaal graag zien, maar moeten doen alsof dat niet het geval is.

READ  Er doen geruchten de ronde terwijl LSU-coach Kim Mulkey weinig zegt over de afwezigheid van Angel Reese
Scheidsrechter Daniel Seibert kende een rode kaart toe aan Felipe van Atletico Madrid. Foto: Sean Pottrell/Getty Images
Raheem Sterling van Manchester City ontmoet Stefan Savic, Atletico Madrid.
De stem van claxon-handtassen. Foto: Lee Smith/Action Images/Reuters

21:47

87 minuten: John Stones blokkeert op briljante wijze het schot van Cunha nadat de speler een knock-out kreeg uit Korea. Het was Atlético’s beste kans van de wedstrijd tot nu toe.

21:46

86 minuten: Terugkomend op Correa’s strafberoep – ik kan niet geloven dat het niet is uitgevaardigd. Rodri kreeg een handvol spelersshirt en trok het uit, terwijl Joao Cancelo het liet vallen. Video-assistent-scheidsrechter Marco Fritz lag mogelijk in zijn positie te slapen.

21:44

84 minuten: City belegert het strafschopgebied van Atlético, dat geen deel van het stadion is dat de gastheren willen betreden als de klok nadert.

21:42

81 minuten: Schot uit een vrije trap van Mahrez in het strafschopgebied van Atletico en werd gewist. Dubbele wissel van Atletico: Luis Suarez en Matthews Cunha voor Thomas Lemar en Joao Felix.

21:38

77 minuten: Correa valt in het City strafschopgebied en vraagt ​​om een ​​strafschop terwijl de bal richting Carrasco aan de linkerkant van het gebied gaat. Geen penalty op handen, hoewel Correa een overtreding lijkt te hebben gemaakt door zowel Joao Cancelo, die hem miste, als Rodri, die een flinke handvol van zijn shirt uit had. Stad vakantie.

21:35

75 minuten: Angel Correa gaf Sterling een slip en een wijd spel aan Carrasco. Zijn kruis wordt geblokkeerd, dan stuurt Reinildo nog een kruis dat door de Stones wordt verwijderd.

21:33

73 minuten: Kyle Walker ging weer naar de vloer en gebaarde naar de bank dat hij niet verder kon, wat leidde tot meer gefluit en gejoel vanuit het publiek. Hij werd vervangen door Nathan Ake. Hij kwam op de linksbackpositie en Joao Cancelo schoof op naar de rechtsbackpositie.

Kyle Walker van Manchester City assisteert Thomas Lemar van Atletico Madrid.
Kyle Walker assisteerde Thomas Lemar van Manchester City voordat hij het veld verliet. Fotografie: Kieran McManus/Shutterstock

21:31

71 minuten: Dit is de drie wissels van Atletico: Rodrigo de Paul, Angel Correa en Yannick Carrasco in plaats van Lodi, Koke en Griezmann.

21:30

70 minuten: Rodrigo de Paul, alleen als onderdeel van de vervanger van het Atletico-trio (meer), schiet in de staande positie naast. Walker keerde heel voorzichtig terug naar het veld.

21:28

68 minuten: Walker wordt nog steeds behandeld terwijl Atletico-fans hem bespotten en Simeone woedend naar de zijlijn knikte.

READ  Duke benoemt Manny Diaz tot hoofdvoetbalcoach
21:26

67 minuten: Kyle Walker onderschepte Lodi’s kopbal vanaf de zijlijn en viel vervolgens geblesseerd neer nadat het duo in een stapel belandde. Hij ziet veel beproeving na wat een tamelijk onschuldige ontmoeting leek te zijn.

21:23

64 minuten: Bernardo Silva steelt de bal van Kondogbia ongeveer 20 meter buiten het Atletico strafschopgebied en lijkt naar het doel te rennen, maar ze worden bestraft voor een overtreding.

21:22

62 minuten: Nog steeds ontbreekt die moordende pass, Atletico bleef domineren in de tweede helft. Antoine Griezmann zakt in het rechterbinnenkanaal op zoek naar een vrije trap maar pakt die niet.

Antoine Griezmann van Atletico Madrid tegen Aymeric Laporte van Manchester City.
Antoine Griezmann, speler van Atlético Madrid, gaat vooruit. Foto: Susanna Vera/Reuters

21:19

59 minuten: Manchester Ze beginnen een beetje nerveus te lijken terwijl Atletico momentum verzamelt met hun onstuimige publiek achter hen met goed geluid.

21:16

56 minuten: Atlético staat momenteel aan de leiding, maar ze missen zoveel precisie en subtiliteit. Eindbal zoals ze zeggen. Ze kwamen weer dichtbij toen Griezmann de bal van de paal sloeg nadat hij deze had verbonden met een bal die terugkaatste op weg buiten het strafschopgebied van City.

21:15

55 minuten: Ederson ruimt de Koke-bal over de top, maar niet verder dan Renan Lodi. Steekt over naar Joao Felix, die elke snaar uitrekt maar geen verbinding kan maken. Het was weer buitenspel.

21:12

53 minuten: Felipe slaat de bal tegen zijn teamgenoot Reinildo en de bal rolt terug en raakt de cornervlag en blijft in het spel. Felipe zet het op een doeltrap van Mahrez.

21:10

50 minuten: Geoffrey Kondogbia won een vrije trap diep op eigen helft nadat hij fysiek was onderzocht door Bernardo Silva.

21:08

47 minuten: Koke probeert Joao Feliz te vangen met een bal in de rug door het midden. Het werd onderschept maar de aanvaller stond toch enkele meters van buitenspel.

21:07

48 minuten: Net als in de eerste helft voerde Atletico in de eerste twee minuten van een seconde hun intensiteit op. Kyle Walker grijpt een been om de bal van Griezmann af te krijgen en stuurt hem naar beneden.

21:06

47 minuten: Antoine Griezmann snijdt vanaf rechts en raakt onder druk van Laporte het zijnet. hoek. Er komt echter niets van terecht en Felipe had een goede grip door zichzelf in de bal te werpen terwijl deze erin ging.

READ  Brian Griese, Clint Kubiak, 49ers interview met Saints OC baan – NBC Sports Bay Area & Californië
21:05

Tweede helft: Manchester City 0-0 Atletico Madrid (totale wedstrijden: 0-1)

46 minuten: Het spel wordt hervat zonder veranderingen voor mensen aan beide kanten… tot nu toe. Er is één kleine verandering geweest, tot nu toe Phil Foden een blauw verband draagt.

21:02

e-mail: “Foden is een schaduw van zichzelf sinds de luchtuitdaging”, schreef Eamonn. “Je kunt zien dat de Atletico-spelers hem plagen. Het zou je niet verbazen als je hem verslaafd ziet.”

Hij vergist zich niet. Of hij nu bang was of al vroeg de nadelige gevolgen van die klap op het hoofd had, Foden was een zeer marginaal personage, zij het iemand zo prominent als een zere duim (of eigenlijk een zere Phil Foden) met dat beige verband om zijn hoofd.

20:50

Rust: Atletico Madrid 0-0 Manchester City (Totaal: 0-1)

gluren: Een beproeving voor iedereen die heeft moeten meespelen of kijken, de eerste helft loopt ten einde aan het einde van Rahma. Manchester Hij raakte de schacht een keer, maar werd op armlengte gehouden en er gebeurde niet veel. Beide managers zullen blij zijn.

20:48

44 minuten: Atletico-spelers omsingelen de scheidsrechter en zoeken naar een gele kaart voor John Stones na een overtreding van Joao Felix. In het opmerkingenveld op BT Sport grijpen Darren Fletcher en Glenn Hoddle hun parels en fronsen als een paar Victoriaanse dames bij het zien van deze buitensporige bluf die je niet week na week in de Premier League ziet.

Scheidsrechter Daniel Seibert communiceert met Koke van Atletico Madrid en zijn teamgenoten. Foto: David Ramos/Getty Images

20:43

42 minuten: Dit lijkt erg op de Atlético die we verwachtten – een koppige, sterke verdediging, een lange voorzet … maar vooral een solide verdediging. De wedstrijd bleef die avond doelpuntloos, maar City leidde uiteindelijk met 1-0.

20:41

40 minuten: Kyle Walker verslaat Lodi aan de rechterkant, dringt naar binnen en probeert te schieten. Reinildo blokken.

20:38

37 minuten: City blijft domineren na de vroege storm van hun gastheren, maar creëert weinig kansen. Cancelo schoof op vanaf links en probeert één doelpunt van buiten het strafschopgebied te raken, maar stuurt zijn schot hoog, ver van de bovenhoek die hij aan het schieten was.

20:36

34 minuten: De bal werd naast Lodi op links gespeeld en stormde naar binnen voordat hij neerkwam op Lemar. Een veelbelovende zet eindigt met een afdaling van Ederson om een ​​scheef schot voor Jeffrey Kondogbia op te eisen van een afstand die naast leek te schuiven.

20:32

32 minuten: Na bij deze poging de paal te hebben geraakt, kaatste de bal terug naar Gundogan, die de bal langs Oblak probeerde te koppen. Hij slaagt er alleen in om de zaak rechtstreeks op Felipe’s gezicht te richten, een geval waarin hij zeker een eenvoudige troost zal vinden.

Ilkay Gundogan van Manchester City staat onder druk van Reinildo Mandava van Atlético Madrid. Foto: David Ramos/Getty Images