februari 24, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Apple verandert enkele belangrijke iPhone-geluiden

Apple verandert enkele belangrijke iPhone-geluiden

De aankomende iOS 16-update van Apple komt eraan Veel nieuwe functies – dingen zoals het vermogen om Pas je vergrendelingsscherm aanEn de iMessages bewerken, of kopieer geschreven tekst uit een videoclip. Maar Apple heeft ook een verandering onder de radar aangebracht in sommige iPhone-geluiden, die sommigen van ons horen de rand Ik merkte wanneer bèta gebruiken.

Wanneer je naar de Zoek mijn-app gaat en de optie Audio afspelen kiest voor je iOS/iPadOS 16-apparaat, wordt je nu begroet met wat klinkt als een elektronische xylofoon, in plaats van het ping-geluid dat op iOS 15 en eerder werd gespeeld. De wijziging is ook van toepassing wanneer u uw Apple Watch vraagt ​​om de verbinding van uw telefoon te testen, behalve om het geluid één keer af te spelen in plaats van het steeds opnieuw te spelen. Een van mijn collega’s beschreef het nieuwe geluid als luider en gemakkelijker te horen, maar ik laat u het zelf beoordelen.

Laat me gewoon zeggen: ik denk dat dat geluid is weg Beter dan de oude. Terwijl de radarachtige geluiden in iOS 15 een thematisch geschikte soundtrack zijn tijdens het zoeken naar een verloren telefoon, is het nieuwe geluid leuk en interessant, zoals mijn telefoon die de dans ‘Hier ben ik, kom me zoeken’ doet.

Wat ik niet zo leuk vind, is het nieuwe Siri-activeringsgeluid. Terwijl Siri’s klassieke geluidsactivering met twee noten Ik heb het een tijdje gemist (als ik “Hey Siri” zeg of de aan / uit-knop op je telefoon ingedrukt houd, wacht Siri even voordat ik “Uh-huh?” of “Hmm?” zeg), er is nog steeds één plek waar ik het hoor: Assistent is geactiveerd audio tijdens het gebruik van CarPlay. Nu is deze toon vervangen door een zachtere toon, die ik veel minder opvallend vind. Hoewel ik van het geluid hou, ben ik geen grote fan van het feit dat het me doet raden of Siri echt luistert terwijl ik mijn ogen op de weg probeer te houden.

READ  Call of Duty krijgt zijn 'Full Premium Edition' in 2023, naar verluidt de Modern Warfare 2-uitbreiding

Als je zo ver in het verhaal bent gekomen, denk ik dat het veilig is om aan te nemen dat je geïnteresseerd bent in de geluiden die telefoons maken om mensen te laten weten dat er iets aan de hand is. Als dat zo is, wil je misschien ons geweldige artikel lezen waarin een bestand wordt beschreven Geschiedenis van beroemde Nokia-beltonen.