december 1, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Angelina Jolie bespreekt het ontwerpen van Atelier Jolie en het vinden van haar stijl

Angelina Jolie bespreekt het ontwerpen van Atelier Jolie en het vinden van haar stijl
Angelina Jolie wil dat niet zijn
Annie Leibovitz/Vogue

Angelina Jolie Haar coole, duurzame stijl delen met de wereld.

Jolie, 48, onthulde haar modefilosofie in november 2023 Vogue-tijdschrift Coverstory, die op woensdag 27 september online werd gepubliceerd. “Ik ben niet het type persoon dat ervan houdt dat kleding haar leven verteert. Ik hou niet van het idee om emotioneel te zijn. Er zijn meer boeken dan kleding in mijn kast.”

Hoewel Jolie niet geobsedeerd is door mode, zijn haar fans altijd benieuwd naar haar volgende look. Van oogverblindende jurken tot eenvoudige outfits, ze schittert altijd met haar stijl. Ze geeft haar fans de kans om haar stijl nog meer te kanaliseren wanneer ze later dit jaar haar winkel Atelier Jolie opent.

zei Julie Vogue-tijdschrift Ze wil geen ‘grote modeontwerpster worden’ met haar kledinglijn, die zal bestaan ​​uit duurzame kleding, waaronder jurken, broeken en meer.

Het vinden van haar eigen stijl is een levenslang proces geweest. “Soms zegt de manier waarop je je kleedt: ‘Knoei niet met mij, ik heb mijn harnas aan’, zei ze. “Nadat ik iets had meegemaakt waardoor ik gewond raakte, vroeg mijn therapeut me of ik wilde proberen lossere kleding te dragen. kleding. Ik ging ervan uit dat broeken en schoenen een ‘stoere’, krachtigere uitstraling uitstraalden.”

Nu ze de vijftig nadert, vraagt ​​Julie zich nog steeds af ‘wat mijn stijl is, omdat ik nog steeds aan het uitzoeken ben wie ik ben.’

Annie Leibovitz/Vogue

“Ik heb niet het gevoel dat ik al tien jaar mezelf ben, op een manier waar ik niet bij stil wil staan,” vertelde ze, en legde uit dat werken in een “creatieve ruimte” “therapeutisch” was.

READ  'United States of Al' geannuleerd door CBS na seizoenen - Deadline

Jolie heeft zes kinderen met haar ex-man Brad Pitt – Maddox, 22, Pax, 19, Zahara, 18, Shiloh, 17, en de tweeling Knox en Vivienne, 15. Zahra en Pax waren bijzonder betrokken bij de totstandkoming van Atelier Jolie. Zahraa hielp haar moeder de fysieke locatie van de winkel te vinden, terwijl Pax het logo van de winkel op een canvas spuitte Vogue-tijdschrift.

Jolie vertelde over het moederschap in het profiel dat ze schreef Chioma noemen we. ‘Ik was 26 toen ik moeder werd’, merkte ze op. “Mijn hele leven is veranderd. Het hebben van kinderen heeft mij gered en heeft mij geleerd anders in deze wereld te staan.

Atelier Jolie, dat in november van start gaat, werd aangekondigd via Instagram in mei. Jolie reageerde op haar onthulling en zei: “Ik begin vandaag met iets nieuws: een groep waar iedereen creatief kan zijn.” “Atelier Jolie is een plek voor creatieve mensen om samen te werken met een bekwame en diverse familie van deskundige kleermakers, patroonmakers en ambachtslieden van over de hele wereld.”

Annie Leibovitz/Vogue

Ze vervolgde: “Het komt voort uit mijn diepe waardering en respect voor de vele kleermakers en makers waarmee ik door de jaren heen heb gewerkt, en de wens om hoogwaardige vintage materialen en dode stoffen te gebruiken die al beschikbaar zijn, en ook om deel uit te maken van een beweging om een ​​grotere zelfexpressie te cultiveren.