juni 19, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Andre 3000 weet op zijn leeftijd niet zo goed wat hij moet doen met rappen

Andre 3000 weet op zijn leeftijd niet zo goed wat hij moet doen met rappen

André 3000
afbeelding: Tommaso Bodi (Getty-afbeeldingen)

Vandaag in het nieuws “We hebben nog nooit zo krachtig kennis gemaakt met André 3000”: André 3000 legt uit dat hij Zijn nieuwe album Afgezien van experimentele fluitmuziek, want waar gaat hij over rappen als hij 48 is? “Leeftijd is niet het ding dat dicteert waar je over rapt”, merkte de voormalige OutKast-ster op in een nieuw en zeer doordacht bericht: Profiel gespeeld deze week GQ. “Maar in zekere zin. En de dingen die in mijn leven gebeuren, zoals: ‘Waar heb je het over?’ ‘Ik moet een colonoscopie krijgen.’ Waar zing je over? ‘Mijn gezichtsvermogen wordt slecht.’ kan geweldige manieren vinden om het te zeggen, maar… “

Hij kent je zeker Wil Rapalbum: nummer 1 Nieuwe blauwe zon Het is getiteld “Ik zweer het, ik wilde echt een rapalbum maken, maar zo waaide de wind deze keer naar mij.” Maar hij merkt op: “Ik heb met een aantal nieuwere, nieuwere, jongere producers en oudere producers gewerkt. Ik krijg voortdurend beats. Ik probeer de hele tijd te schrijven. Zelfs nu denken mensen: ‘Man, hij zit daar maar te rappen,’ ‘ of hij houdt deze nummers tegen. ‘Gijzelaar. Ik heb zo’n rap niet.

Over het geheel genomen wijst dit allemaal op een man die van muziek houdt, maar zeer ambivalent is over de terugkeer naar het leven van een muziekster. “Ik herinner me dat ik een paar weken geleden met mijn manager en mijn publicist sprak”, zegt hij. “Ik moest mezelf afvragen: wil ik weer beroemd worden?” Het antwoord luidde: Nee. “Maar tegelijkertijd wil ik de muziek promoten.”

Nieuwe blauwe zon Morgen flyers. Het bevat, voor zover wij weten, letterlijk nul raps, maar een aanzienlijke hoeveelheid fluit.

READ  Boogschutter september 2022