juni 20, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Adam Copeland gaat fulltime bij AEW werken en zegt dat hij zich vrij voelt

Adam Copeland gaat fulltime bij AEW werken en zegt dat hij zich vrij voelt

AEW-hoofd Tony Khan verspilde geen tijd met het pronken met zijn nieuwste aanwinst in de post-Worstelende droom Scrum-media. De WWE Hall of Famer, voorheen bekend als Edge, die nu werkt onder zijn echte naam Adam Copeland (en zijn niet-commerciële titel “Rated R Superstar” behoudt), was een en al glimlach toen hij werd geïntroduceerd door zijn nieuwe baas.

Copeland zal “fulltime” bij AEW werken. Na zijn recente optreden in WWE als een speciale attractie die slechts een paar shows per jaar speelde, zei Khan dat Copeland ‘elke week’ op AEW-televisie zal zijn. Op de korte termijn betekent dit dat hij er deze week nog is dynamiet En Botsingen zal het opnemen tegen Luchasaurus in zijn eerste wedstrijd met AEW wanneer dynamiet Ze nemen het op dinsdag 10 oktober op tegen WWE NXT.

De 49-jarige vertelde over zijn beslissing om zich bij AEW aan te sluiten nadat zijn WWE-contract vorige maand afliep, en waarom hij een drukker schema heeft voor zijn nieuwe bedrijf:

“Onderdeel van mijn komst hier was dat ik een bijdrage wilde leveren. Ik wilde helpen. En ik voelde hier dat ik dat echt zou kunnen doen, en dat ik de kans zou krijgen om dat te doen.”

“Ik kijk naar een geheel nieuwe selectie gezichten, veel talent dat ik nog nooit eerder in handen heb gekregen, en dat – voor mij, als iemand die gedreven wordt door uitdagingen, was dat het grootste voor mij. Ik had Nog nooit in de ring geweest met Samoa Joe. Ik heb niet gestaan. Nooit eerder in de ring geweest met Sting. Na 31 jaar in de branche is dit nog nooit gebeurd.

“Dan zie ik een man als Nick Wayne, of ik zie Swerve. Er zijn hier veel mogelijkheden, en voor mij op dit punt in mijn carrière – dat is heel aanlokkelijk, dat is heel opwindend, en dat is… ik zei het daar, nadat ik daar terug was. Vanavond voelde ik me vrij. Dat is het woord dat opviel: ik voelde me vrij. En ik voelde me leuk.

“Ik had bijna hetzelfde gevoel dat ik zou voelen als ik naar mijn indieshows ging, als ik ‘Adam Impact’ of ‘Sexton Hardcastle’ was of zoiets, en het was iets heel nieuws dat ik altijd al wilde doen. gevoel, ik voelde het daar, vanavond.

“En dit, op dit punt in mijn carrière, om dat te voelen? Dit is speciaal. Dit – man, kom op. 31 jaar oud en je zo voelen? Dit is een geschenk. Dit is alles wat ik ooit wilde doen, en het Het leek alsof dit een kans was om deel te nemen – en niet alleen maar elke dag te komen opdagen.’ ‘Drie maanden. Ik zal er elke week zijn. Ik ben een fulltime man. En ik wil dit doen zo lang als ik kan. Omdat ik het gevoel heb dat ik op die manier het meeste kan helpen. Meer dan wat dan ook, dat is waarvoor ik hier ben.’

Andere hoogtepunten uit de tijd van Copeland die vanochtend vroeg met de worstelpers sprak:

READ  JoJo Siwa slaat een internettrol neer en drinkt uit een fles wodka tijdens haar Pride-set in Los Angeles

• Op woensdag zal hij zijn “missieverklaring” presenteren en ons een achtergrondverhaal geven over wat we in de ring hebben gezien Worstelende droom.

• Om zijn opwinding te illustreren, vertelde Copeland het verhaal van hoe hij vrijdag naar Seattle vloog en Darby Allin opbelde om zijn suggesties te krijgen over waar hij zijn inleidende vignet kon filmen. Op een gegeven moment zei Copeland, terwijl hij een fotograaf vasthield terwijl ze het raam van de SUV opendraaiden om beelden van de muscle car vanaf zijn oprit te filmen, dat hij aan het “brabbelen” was: “Ik ben 49, dit is geweldig. Wat moeten we doen? Dit is fantastisch.” Hij keert terug naar het woord ‘vrij’ om te beschrijven hoe hij zich voelt in AEW.

• Uit een “sneak peek” van de AEW-selectie blijkt dat er 14 namen zijn waarmee hij graag wil samenwerken. Hij noemde Joe opnieuw en wees er vervolgens op dat hij nog nooit in de ring heeft gestaan ​​met Jon Moxley of Claudio Castagnoli. Copeland heeft Kenny Omega vanavond voor het eerst ontmoet. “Er is hier veel om te zien en om mezelf mee uit te dagen.”

• Hij negeerde een vraag over hoe zijn gesprekken over toetreding tot AEW begonnen, en concentreerde zich in plaats daarvan op het tweede deel, over de vraag of hij achter de schermen zou helpen. Copeland zei dat het creatieve proces altijd iets is geweest waar hij graag zeer betrokken bij is. Het verhalende element van professioneel worstelen is de reden waarom hij verliefd werd op het bedrijf, en hij is ‘absoluut’ van plan ‘iedereen te helpen die wil helpen’.

READ  American Idol-winnaar Iam Tonji spreekt zich uit na de terugslag

• Hij stond altijd open voor het helpen van andere talenten, en dat (samen met zijn dochter die hem vertelde dat hij ‘bij oom Jay moest gaan zijn’) [Reso, aka Christian Cage] En veel plezier.”) Een van de belangrijkste dingen die hem naar AEW brachten: “Ik dacht dat ik hier echt kon proberen te helpen. Dit helpt op zijn beurt de hele worstelindustrie, iets waar ik van houd – na mijn vrouw en kinderen.

• Copeland “sloot zichzelf op” in zijn hotelkamer. Allen nam ze mee naar ‘duistere plaatsen’ om zijn eerste video te filmen, waar niemand er iets om gaf. Hij sloop naar buiten om te eten en werd een keer herkend, maar vroeg speels aan het kind dat hij herkende om het stil te houden en dat deed hij.

• Op de vraag of Beth Phoenix zich bij hem zou kunnen voegen in AEW, zei Copeland dat hij zich niet bewust was van “de mogelijkheid dat dat in de nabije toekomst zou gebeuren.” Maar hij wil altijd bij haar in de buurt zijn, dus misschien. Hij voegde eraan toe dat ze een klankbord is voor al zijn ideeën en ze altijd verbetert, dus als hij het op het scherm zou doen, zouden haar vingerafdrukken erop staan. “Het is geweldig om met een Hall of Famer getrouwd te zijn, het is zo geweldig. Wie kan er op je rijden?” [laughs]”.

• Het was heel belangrijk voor Copeland om deel te nemen aan ‘Metalingus’ van Alter Bridge. De gitarist van de band, Mark Tremonti, die het nummer schreef, is een vriend en zei altijd dat hij het overal kon gebruiken. De muziek zet de toon voor zijn karakter en de ‘getting there’ van de voorstelling.

READ  Michael Cera was 'depressief' nadat de opnames van 'Scott Pilgrim' uit 2010 klaar waren - The Hollywood Reporter

Je kunt meer lezen over Copelands AEW-debuut op Worstelende droom Hier, en bekijk hier de hele Media Scrum.

Lees verder