mei 23, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

26 trainingsproducten waarmee u fit kunt worden terwijl u iets anders doet

26 trainingsproducten waarmee u fit kunt worden terwijl u iets anders doet

Het is ontworpen voor mensen van 1,80 tot 1,80 meter lang en wordt geleverd met een klassieke oefenbal, materiaal voor het monteren van de stoel, een luchtpomp en een oefengids voor een bureaustoel. De bal is afneembaar van de stoel, dus je kunt hem ook alleen gebruiken, en als je een langere stoel nodig hebt, Beenverlengingen Dat voegt 2 inch toe, apart verkrijgbaar!

Veelbelovende recensies: “Deze stoel is veel meer dan alleen een geperforeerde lijn Portland. Ik gebruik het al meer dan een jaar in mijn kantoorbaan. Ziet er grappig uit? zeker. Maar dit is niet voor hen. Het gaat over mijn gezondheid en de kracht van mijn onderrug. De eerste paar weken had ik een ‘gewone’ stoel in de buurt om de overgang gemakkelijker te maken. Nu zou ik willen dat ik mijn stoel mee kon nemen naar klantenlocaties. Ik zat altijd met mijn stoel helemaal onder het bureau, achterover leunend, zodat mijn billen en schouders het enige waren dat mij ondersteunde. Deze balansstoel dwingt je om rechtop te zitten en jezelf te ondersteunen. Het zal je dwingen je benen, rug en schouders te versterken. Je zult merken dat je rechter zit, zelfs als je geen stoel gebruikt.” –Micha

Hierdoor kan ik een beetje aan mijn kernkracht werken, gewoon door 8,5 uur per dag te doen wat ik doe. Ik kan ook met muziek navigeren terwijl ik aan de telefoon ben, wat een groot pluspunt is. Als ik het geld had, zou ik dit voor iedereen die ik ken kopen. Het is heel comfortabel en ik zie mezelf niet teruggaan naar de stoel waar ik eerst in zat, waardoor ik me erg moe en lusteloos voel. Het grootste wat mij is opgevallen is het verschil in mijn rugpijn. Ik voel me sterker, en ik zak niet zo vaak ineen als ik in een gewone stoel zit.” –Bretagne Austin

READ  Games Awards wissen de toespraak van Bill Clinton Kidd uit de toespraak van Elden Ring

Haal het bij Amazon voor $ 69,98+ (Verkrijgbaar in vier kleuren).