mei 4, 2024

2024 NCAA Herentoernooiscores, wedstrijden, updates: volg de March Madness-actie van vrijdag live

De waanzin gaat vrijdag verder terwijl de andere 32 teams strijden om een ​​plek in de tweede ronde.

Nee. 1 algemeen geplaatste UConn begint zijn titelverdediging tegen nr. 16 Stetson. Collega nr. 1 zaden Purdue en Houston zijn ook in de running.

Hier is het volledige vrijdagschema terwijl het NCAA-toernooi wordt hervat.

Nee. 6 Clemson 77, nee. 11 NewMexico 56

16:15 uur – Nee. 4 Kastanjebruin vs. nee. 13 Yale (DNT)

16.30 uur – Nee. 7 Florida versus nee. 10 Colorado (TBS)

vrijdag avond

18:50 uur – Nee. 8 Nebraska versus nee. 9 Texas A&M (TNT)

19:10 uur Nee. 4 Hertog versus nr. 13 Vermont (CBS)

19:25 uur Nee. 1 Purdue versus nr. 16 Grambling-staat (TBS)

19:35 uur Nee. 4 Alabama versus nr. 13 College van Charleston (truTV)

21:20 uur Nee. 1 Houston versus nr. 16 Longwood (TNT)

21.40 uur – nee. 5 Wisconsin versus nee. 12James Madison (CBS)

21.55 uur – nee. 8 Staat Utah versus nr. 9 TCU (TBS)

22:05 uur — Nee. 5 St. Mary's versus nee. 12 Grand Canyon (truTV)

live55 updates

• Yale kwam met een traantje uit de pauze!

• K.J. uit Colorado Simpson legt vlak voor de rust de knoop door. De Buffs en Gators voeren een aanvallende knokpartij.

• Finale: Clemson 77, New Mexico 56

De Tigers versloegen de Lobos vroeg en wonnen gemakkelijk de West Region. Ze zullen het opnemen tegen Baylor in een hoog scorende wedstrijd in de tweede ronde.

• Finale: UConn 91, Stetson 52

De titelverdedigers hebben er geen probleem mee om Stetson in de eerste ronde te krijgen. Donovan Klingen leidde de Huskies in de overwinning met 19 punten en 8 rebounds.

• Tijgers vestigen zich nu. Johnny Broome had 13 punten en 6 rebounds met nog 3 minuten te gaan.

• Colorado en Florida gaan heen en weer.

• Halverwege de tweede helft leken de Tigers zich meer op hun gemak te voelen.

• March Madness: Chad Baker-Masara van Auburn werd in minder dan 5 minuten uit het veld gestuurd in de eerste ronde van Tigers

(Foto door Andy Lyons/Getty Images)

• Jonny Broom schiet vroeg voor de Tigers.

• Auburn versus Yale is dezelfde trend. De Tigers hebben zich door het SEC-toernooi heen geworsteld. Auburn wordt geleid door Johnny Broom, die gemiddeld meer dan 16 punten en 8 rebounds per wedstrijd scoort. De Tigers maken bijna 55% van hun tweepuntsschoten met 18 assists, wat op de zevende plaats staat in het land.

• Waarom is UConn een droomtegenstander in het NCAA-toernooi? Omdat de beoefenaar ervan nooit tevreden is.

Terwijl de Huskies vrijdagmiddag tijdens de rust met 52-19 voor Stetson stonden, liep Dan Hurley boos van de vloer over hoe zijn team de eerste helft afsloot. Toen CBS Sideline-verslaggever Tracy Wolfson hem vroeg waarom hij zijn hoofd schudde, sprak Hurley als een coach van 33 runs.

Volgens ESPN Stats & Info is de voorsprong van UConn tijdens de rust de grootste in de programmageschiedenis en de op één na grootste in het NCAA-toernooi van de afgelopen twintig jaar. De Huskies stonden op een gegeven moment met 46-10 voor voordat Stetson kon eindigen met een 9-7… oh… run.

• Helaas werken alleen de blowers. UConn verslaat Stetson, Clemson trekt zich terug uit New Mexico. Laten we kijken of de Lobo's zich kunnen herstellen en terugkomen.

• Finale: Marquette 87, West-Kentucky 69

De Golden Eagles wachtten tot de laatste tien minuten, maar toen ze verschenen, lieten ze het allemaal gebeuren. Cam Jones ging voorop met 28 punten.

• Finale: SDSU 69, UAB 65

Azteken ontsnappen na late schrik van Blazers. Jaedon LeDee ging voorop met 32 ​​punten en 8 rebounds.