juni 26, 2024

Kaitlyn Clark leidt Indiana naar de overwinning

Hij speelt

Stop me als je dit eerder hebt gehoord: Caitlin Clark Als je een grote 3 scoort, is het spel voorbij.

Clark’s 3 met nog 3:06 te spelen bezorgde Indiana een voorsprong van 84-77, de grootste van de wedstrijd, en Koorts Blijf weg 91-83 Om zijn tweede opeenvolgende overwinning te behalen Chicago-hemel.

Clark leidde alle scorers met 23 punten en voegde naast twee blocks ook acht rebounds en negen assists toe. Haar connectie met Boston’s topscorer (19 punten, 14 rebounds, vijf blocks) was zondag duidelijk, toen de twee nummer 1-keuzes prachtig samenwerkten om Indiana’s vijfde overwinning van het seizoen binnen te halen.

Hoewel de Sky de boards al vroeg domineerde, won Indiana uiteindelijk de strijd op het glas met 38-32. Dat was in ieder geval gedeeltelijk te wijten aan vuile problemen uit Chicago Engel Reese, de beste aanvallende speler van de competitie die in het derde kwartaal een lange periode moest stilzitten. De hemel worstelde zonder Reese op aarde, terwijl de koorts floreerde. Reese eindigde met 11 punten en 13 rebounds, maar schoot slechts 4 van de 13 vanaf de grond. Marina Mabrey leidde Chicago met 22 punten.

Indiana deelde de bal ook goed in de overwinning, met in totaal 23 assists bij 35 velddoelpunten. Vijf Fever-spelers scoorden negen of meer punten. Samen met Clark en Boston scoorde Kelsey Mitchell 17 punten, Nalyssa Smith 15 punten en Katie Lou Samuelson ging 3 van 4 van 3 voor negen punten.

Een nadere blik op het spel:

Nog niet zo lang geleden leidde Caitlin Clark de Indiana Fever in totale blokken. Het probeert duidelijk weer eigenaar te worden van die statistische categorie.

Dit spel gaat misschien over wie als laatste de bal heeft.

Indiana leidde met 68-66 op weg naar het vierde kwartaal nadat de teams in het derde kwartaal om beurten hadden gewisseld.

Het verschil zou te maken kunnen hebben met omzet: gedurende 30 minuten gooide de Fever de bal tien keer weg, wat leidde tot 13 punten voor Chicago. (Aan de andere kant leidden vijf Sky-omzetten tot slechts drie punten voor Indiana State).

Kaitlyn Clarke blijft het statistiekenblad vullen; Tot nu toe heeft de nummer 1 keuze in de draft van 2024 18 punten, vijf rebounds, vijf assists en één block. Ze leidt Indiana, maar twee andere Fifer-spelers scoorden in de dubbele cijfers met Kelsey Mitchell (14) en Aliyah Boston (13).

READ  Orlando Magic vs. Cleveland Cavaliers 30 april 2024, matchup - scores, statistieken en hoogtepunten

Marina Mabrey heeft er 18 voor Chicago en Chindi Carter heeft er 14.

Ook Indiana dichtte het gat op het glas. Chicago leidt nu in de rebound met slechts 30-28.

Eén manier om het reboundvoordeel van je tegenstander tegen te gaan is door: Goed van buiten de boog te schieten.

Dat is precies wat de Indiana Fever doet: ze verbinden zes van de twaalf pogingen uit drie, waardoor Indy tijdens de rust een voorsprong van 47-43 heeft op Chicago.

Ondertussen domineert de Sky het glas, met een algemeen reboundvoordeel van 23-17, inclusief 11 aanvallende borden (resulterend in 14 tweedekanspunten).

Caitlin Clark begon sterk en scoorde zeven snelle punten in minder dan vijf minuten, maar bleef daarna stil tot 26 seconden te spelen in de eerste periode, toen ze scoorde op een prachtige omgekeerde lay-up. Ze had negen punten, vier rebounds en vier assists. Kelsey Mitchell leidt de Fever met 10 punten.

Voor Chicago is Angel Reyes al dicht bij een double-double, met negen punten en acht rebounds, en Camila Cardoso heeft tien rebounds in minder dan zeventien minuten actie.

Beide teams hebben tot nu toe genoten van evenwichtige doelpuntenaanvallen, wat betekent dat we een vermakelijke tweede helft tegemoet gaan.

De Indiana Fever is 3 van 4 van diep na het eerste kwart, met Clark, Katie Lou Samuelson en Lexi Hall op 3s. Maar acht aanvallende rebounds in Chicago hielpen The Sky aan het einde van de eerste periode een voorsprong van 26-23 te nemen.

Chindi Carter uit Chicago, die vandaag startte in plaats van van de bank te komen, leidt alle scorers met acht punten. Clark komt op de tweede plaats met zeven punten. Daarnaast heeft ze twee assists en twee rebounds.

Maar de gekste statistiek is deze: Camila Cardoso uit Chicago heeft feitelijk zeven rebounds. Zeven! En we speelden maar 10 minuten.

Caitlin Clark heeft in minder dan vijf minuten al evenveel punten gescoord als in de hele laatste wedstrijd. niet slecht.

Clark slaat 3-uit-3 met zeven punten en de Fever neemt een vroege 13-8 voorsprong op Chicago met nog 5:49 te spelen in het eerste kwart. Clark staat bekend om haar logo 3s, maar ze heeft veel succes gehad in de WNBA als ze vroeg in games naar de rand rijdt en wat gemakkelijkere blikken krijgt om in het ritme te komen. Dit is precies wat er vandaag de dag gebeurt. Ze opende met een geweldige drive, sloeg daarna een 3 (een assist van Aliyah Boston voor een geweldig scherm) en scoorde daarna op een nieuwe drive.

READ  Marcus Sasser uit Houston viel doormidden. situatie in kwestie

Ondertussen heeft Angel Reyes al twee punten en twee rebounds.

Hoe laat is het vandaag Chicago Sky op Indiana Fever?

Caitlin Clark en de Indiana Fever zijn zondag om 12.00 uur ET gastheer van de Chicago Sky tijdens een lunchwedstrijd. Het spel speelt zich af in Gainbridge Fieldhouse in Indianapolis.

Hoe kijk je vandaag naar Kaitlyn Clarke en The Fever vs. Skye?

De Indianakoorts vs. Chicago Sky nationaal op CBS.

Hoe je vandaag Chicago Sky op Indiana Fever kunt streamen

The Fever vs. Sky kan worden gestreamd op Paramount+ cbssports.com (voor degenen die inloggen bij hun kabel- of satellietprovider) en verder Fubo.

De game zal ook on-demand beschikbaar zijn op de League Pass van de WNBA zodra deze klaar is. Fans kunnen League Pass krijgen door de WNBA-app te downloaden.

Angel Reyes, de nummer 7 algemene keuze in het WNBA-ontwerp van 2024, had op 1 juni acht punten en dertien rebounds toen Indiana Fever versloeg Chicago Sky met 71-70.

Het gevecht markeerde het professionele debuut tussen Kaitlyn Clark, Reese en Camila Cardoso, die haar WNBA-debuut maakte nadat de nr. 3 algemene keuze in het WNBA-ontwerp van 2024 buitenspel stond met een schouderblessure. Cardoso had 11 punten en zes rebounds in de nederlaag. -Sydney Henderson

In de eerste wedstrijd van Indiana Fever tegen de Chicago Sky op 1 juni sloot Caitlin Clark de avond af met 11 punten, waarbij hij 4-uit-11 schoot vanuit het veld en 2-uit-9 vanuit een 3-punts bereik. Clark had ook acht rebounds, zes assists, één steal en vijf omzet in 37 minuten spelen.

Ze werd de tweede speelster in de geschiedenis van de WNBA die meer dan 150 punten, meer dan 50 rebounds en meer dan 50 assists noteerde in de eerste 10 wedstrijden van haar carrière, naast Sabrina Ionescu uit New York Liberty. -Sydney Henderson

The Fever boekten hun tweede overwinning van het WNBA-seizoen 2024 en de eerste thuis op 1 juni toen ze de Sky met 71-70 versloegen in Gainbridge Fieldhouse in Indianapolis. De zaken werden gespannen.

Met nog 15,1 seconden te gaan in het derde kwartaal toen de Fever met 53-49 voor stond, stootte Chindi Carter uit Chicago Clark en controleerde haar van achteren terwijl Aliyah Boston probeerde de bal naar Clark te krijgen. Carter werd destijds alleen opgeroepen voor een gewone overtreding, buiten gemeen spel, wat leidde tot ongeloof bij tv-zenders en een groot debat op sociale media op gang bracht. De volgende dag verbeterde de WNBA de fout van Carter naar flagrante fout 1 na een competitiebeoordeling. -Sydney Henderson

Reese scoorde een double-double met 10 punten en pakte 14 rebounds, maar ze… De Chicago Sky viel naar de laatste plaats Washington Mystics 83-81. De zevende overall keuze kwam moeilijk uit het veld (3-uit-10), maar sloeg alle vier haar vrije worpen. Ze voegde twee assists en een steal toe.

READ  De koppelingsstart van Kevin Gausman levert de Blue Jays een reeksoverwinning op de Yankees op

Caitlin Clark eindigde donderdag evenveel punten (7) als er omzet (7) waren in de 91-84 overwinning van Indiana Fever op de Atlanta Dream. Ze schoot slechts 3-uit-11 vanuit het veld, waaronder 1-uit-6 op 3-pointers, en had vier rebounds en zes assists. Eén van die transformaties kwam op een cruciaal moment. The Fever leidde met 85-82 met minder dan een minuut te gaan toen Clark een pass gooide achter teamgenoot Kelsey Mitchell, wat leidde tot een koopje van Cheyenne Parker-Tyus van de Dream… die de dwalende pass gooide en deze onmiddellijk teruggaf. aan Mitchell, die het neerlegde om de voorsprong van de Fever uit te breiden naar 87-82 met nog 47 seconden te gaan.

Angel Reese heeft tot nu toe twaalf wedstrijden gespeeld in het WNBA-seizoen 2024, tot en met 14 juni, en is aan elke wedstrijd begonnen.

Reese heeft een gemiddelde van 12,2 punten, een teamhigh van 10 rebounds en een teamhigh van 1,8 steals per wedstrijd. Reese schiet 37,8% vanaf het veld en 74,6% vanaf de vrije worplijn, terwijl hij 1,8 assists per wedstrijd toevoegt.

Kaitlyn Clark heeft tot nu toe veertien wedstrijden gespeeld in het WNBA-seizoen 2024, tot en met 13 juni, en is aan elke wedstrijd begonnen.

Clark heeft een gemiddelde van 15,6 punten en 6,0 assists en 4,9 rebounds per wedstrijd voor het team. Clark schiet 36,7% vanaf het veld, 32,2% vanaf de driepuntsafstand en 89,7% vanaf de vrije worplijn. Ze staan ​​ook bovenaan de Heat in steals (1,4), omzet (5,5) en minuten per wedstrijd (32,7).

Soms adviseren wij interessante producten en diensten. Als u een aankoop doet door op een van onze links te klikken, kunnen wij partnerkosten verdienen. USA TODAY Network-redactiekamers opereren onafhankelijk en hebben geen invloed op onze berichtgeving.