september 20, 2024

Titans versloegen 49ers met 17-13 tijdens de voorseizoenopener in het Nissan Stadium

Nashville – Tijdens de eerste generale repetitie van het team voor het seizoen 2024 gaven de Titans verschillende redenen voor optimisme.

In dezelfde game lieten de Titans ook zien dat er veel ruimte voor verbetering is.

Welkom bij het voorseizoen, dat de Titans zaterdagavond begonnen met een 17-13 overwinning op de 49ers, tijdens het debuut van de nieuwe coach Brian Callahan.

“Ik vond dat de eerstelijnsspelers aanvallend heel goed presteerden en scoorden na twee pogingen, die sterk begonnen dankzij de comeback-prestatie”, zei Callaghan. Hij voegde eraan toe: “Op verdedigend vlak begonnen we langzaam aan de wedstrijd bij de eerste poging, maar we herstelden ons en deden daarna ons best.”

“Ik denk dat we het grootste deel van de tijd schoon speelden en ik denk dat we aanvallend effectief voetbal speelden. Dus het was een goed begin voor ons.”

Zoals Callahan opmerkte, was het een lastige start voor de verdediging van de Titans, waardoor de 49ers bij hun openingsbezit het veld konden afrijden en een 7-0 voorsprong namen dankzij een touchdown van vier meter gerund door Jordan Mason.

Maar de Titans reageerden snel en scoorden twee doelpunten onder leiding van quarterback Will Levis, waardoor ze vroeg in het tweede kwartaal een 14-7 voorsprong namen.

Nadat Levis vanaf één meter afstand had gescoord, haastte linebacker Tejay Spears zich vanaf vier meter afstand naar binnen voor een doelpunt.

De Titans stonden tijdens de rust met 14-7 voor en Levis was tevreden met de prestatie en de overwinning.

“Met onze groep daar had ik het gevoel dat we er goed aan hebben gedaan om iedereen op zijn best te laten zijn. Daar moeten we gewoon steeds beter in worden”, zei Levis.

Rudolph speelde in het derde kwart voordat hij werd vervangen door Malik Willis. Rudolph voltooide 10 van de 17 passes voor 126 yards en had een passingspercentage van 82,0 per wedstrijd, en leidde ook een aanval die in het tweede kwartaal stopte bij de 49ers-doellijn.

Willis leidde een zeven-play, 49-yard scoring drive, en sloot het af met een 34-yard fieldgoal van kicker Brayden Narveson om de score 17-7 te maken met 12:09 over in de wedstrijd. Willis beëindigde de wedstrijd met 5 van 7 voor 38 yards, met een passantenwaardering van 84,2.

De 49ers brachten de achterstand terug naar 17-13 met nog 8:26 te gaan dankzij een zes meter lange touchdown gerund door quarterback Joshua Dobbs.

De verdediging van het eerste elftal van Tennessee moest zaterdagavond onder meer Jeffery Simmons, Harold Landry, LeGarius Snead, Chidobe Awuzie en Quande Diggs missen.

De verdediging, die in de eerste helft tegen 49ers quarterback Brandon Allen speelde, kwam na een moeilijke start tot rust en maakte enkele acties met de eerste en tweede lijnwachters op het veld in de eerste 30 minuten van de wedstrijd, voordat de 49ers konden scoren. opnieuw in het vierde.

De Titans komen volgende zaterdag weer in actie in het Nissan Stadium in hun tweede wedstrijd van het voorseizoen tegen de Seahawks.

“We moeten wennen aan het winnen”, zei Levis. “Winnen is leuk, en er komt een zekere verantwoordelijkheid bij kijken. We hopen dus dat we in al deze wedstrijden ons best kunnen doen en de winnende sfeer kunnen voelen blijven vooruitgang boeken.”